Facebook Pixel
7 идеи, с които да сте в тон за Хелоуин

7 идеи, с които да сте в тон за Хелоуин

Пригответе се да преобразите Вашия дом в навечерието на Хелоуин, с няколко идеи за ръчно изработени украси за този празник.


Осветете Вашата веранда или входна врата

Украсете Вашата веранда, за да допринесете за празничното настроение на всички деца, идващи за „пакост или лакомство” с красиво декорирани свещници - стъклени вази с жълти царевични зрънца и дебели оранжеви свещи.


Котките – пазители на дома в нощта на Хелоуин

Превърнете един черен лист шперплат в грациозна черна котка, която да пази дома в нощта на Хелоуин. Добавете жълти очи под формата на луни, които ще направят Вашата котка да изглежда като истинска.


Осветителни тела тип „ Тиквен фенер”

Цилиндричните стъклени вази , които по дъното си имат посипан пясък и малки свещички, са страхотна декорация за верандата или някоя стая. Декорирайте ги с очи и усти в различни форми изрязани от черна хартия.


Тикви, приличащи на черни котки

Какво по-забавно и запомнящо се от тикви, наподобяващи черни котки с големи мустачки и червени нослета, гледащи със зорък поглед всеки гост в нощта на Хелоуин. Това би било страхотна украса, която да поставите в по-големи пространства, заедно с други украшения като цветя, ессенни плодове или листа.


Малки чаровни тикви, подаващи се плахо

Децата биха се зарадвали, ако украсите масата преди вечеря с различни предмети като чаши, глинени гърнета, саксии и други, от които да надничат малки, симпатични тикви, декорирани с очички, придаващи им по-истински вид.


Венец тип мини тикви

Този венец, който да окачите на Вашата входна врата е страхотен избор за украса за празника, тъй като е в характерните оранжеви тонове и е направен от миниатюрни тиквички, което буди интерес както при децата така и при възрастните.


Прилепи изрязани от хартия

Красиви декорации като черни прилепи, пришити върху любимите Ви холни възглавнички или висящи от лампите, са много оригинална идея, тъй като изглеждат стилно и са в хармония с празника.

 

Днес Ви представихме няколко креативни идеи за украса за Хелоин, които можете да използвате, за да се пренесете наистина в духа на празника. Лесни и ръчно направени декорации, с които можете да впечатлите Вашите гости!

 


Add Comment