Facebook Pixel

Рецепции и лоби бар

Заседателна маса - Рецепции и лоби бар

Заседателна маса

€613

Размери: 280/150 смПлот: Egger - Дъб ТабакДва метални кракаМасата е произведена по индивидуално запитване. Размерите и цветовете могат да бъдат променяни според вашите предпочитания. За повече информация, моля, свържете се с наш консултант.Срок..

Канапе Samara - Дивани

Канапе Samara

€249

Канапе Samara  е 2-местен диван канапе в синьо кадифеСпецификации:* Изработено от подсилена рамка за по-голяма издръжливост.* Тапицерия с висококачествена материя в кадифе в тъмно синьо* Класически дизайн, с подлакътници* Диванът се опира н..

Канапе Samara 2 - Дивани hover image

Канапе Samara 2

€249

Канапе Самара 2 е 2-местен диван канапе в бежов античен платСпецификации:* Изработено от подсилена рамка за по-голяма издръжливост.* Тапицерия с висококачествена материя в бежов античен цвят.* Класически дизайн, с подлакътници.* Диванът се ..

Кресло Anemon - Кресла и лежанки hover image

Кресло Anemon

€328

Елегантно и стабилно кресло, идеално за фоайета и барове.Материал: бук Дамаска по избор на клиента.Директен внос от Италия. Предлага се само при поръчки над 30 бр.* Посочените цени са в лева, с ДДС* Допълнителни услуги като доставка и монтаж не са вк..

Кресло Nos - Кресла и лежанки

Кресло Nos

€360

Елегантно и стабилно кресло, идеално за фоайета и барове.Материал: букДамаска по избор на клиента.Директен внос от Италия. Предлага се само при поръчки над 30 бр.* Посочените цени са в лева, с ДДС* Допълнителни услуги като доставка и монтаж не са вкл..

Офис обзавеждане - Рецепции и лоби бар hover image

Офис обзавеждане

€0

1.Бюро: Д160/Ш80/В72, Метални крака и основа, ПДЧ Дъб Гладстон табак, цена - 470,00лв.2.Междинен шкаф с вратички и чекмеджета: Д110/Ш45/В74, цена - 380.00лв.3.Етажерка: Д190/Ш40/В 240, комбинация от два цвята ПДЧ - сиво и перлено бяло, цена - 1105,0..

Рецепция състарен метал - Рецепции и лоби бар hover image

Рецепция състарен метал

€1769

Стилна рецепция подходяща за хотел, офис или друго обществено заведение. Комплектът включва ъглово бюро.Комбинация от два цвята: ПДЧ Егер и Кроношпан Бронз Ейдж 8348PE.Размери: Д190/170/В72-100см.LED осветление.Тази рецепция е произведена от нашата к..

text_pagination