Facebook Pixel

Нощни шкафчета

Нощно шкафче Bianko - Нощни шкафчета hover image

Нощно шкафче Bianko

Нощно шкафче с по едно чекмедже с метални царги.Възможност за поръчка с размери през 1 см в ширина, дълбочина и височинa, съответно:Размери:Ширина - от 35 до 60 см;Дълбочина - от 40 до 50 см;Височина - от 34 до 41 см.Цвят: ДъбБогат избор на декори.Пр..

Нощно Шкафче Bianko 1 - Нощни шкафчета hover image

Нощно Шкафче Bianko 1

Нощно шкафче с по едно чекмедже с метални царги.Възможност за поръчка с размери през 1 см в ширина, дълбочина и височинa, съответно:Размери:Ширина - от 35 до 60 см;Дълбочина - от 40 до 50 см;Височина - от 34 до 41 см.Богат избор на декори.Производите..

Нощно шкафче Chano - Нощни шкафчета

Нощно шкафче Chano

Нощно шкафче с две чекмеджета с метални царги.Възможност за поръчка с размери през 1 см в ширина, дълбочина и височинa, съответно:Размери:Ширина - от 40 до 65 см;Дълбочина - от 35 до 44 см;Височина - от 41 до 51 см.Богат избор на декори.Материал: MDF..

Нощно шкафче Glovo - Нощни шкафчета

Нощно шкафче Glovo

Актуален дизайн, вписващ се перфектно в съвременния интериор. Комбинацията от свежи актуални цветове и гланцови повърхности ще внесe стил във вашата спалня.Възможност за поръчка с гланцови повърхности за по-луксозна визия.Плотове от цветно стъкло.Чек..

Нощно шкафче Leon - Нощни шкафчета hover image

Нощно шкафче Leon

Нощно шкафче с две чекмеджета с метални царги.Възможност за поръчка с размери през 1 см в ширина, дълбочина и височинa, съответно:Размери:Ширина - от 35 до 55 см;Дълбочина - от 40 до 48 см;Височина - от 34 до 45 см.Богат избор на декори.Производител:..

Нощно шкафче Nord - Нощни шкафчета hover image

Нощно шкафче Nord

Модел с извити, овални форми.Нощни шкафчета с по две чекмеджета с водачи Quadro с механизъм Push to open – възможност за компактно и оптимално съхранение.Фиксирани размери от 52ш / 40д / 32вБогат избор на декори.Производител: България* Посочените цен..

Нощно шкафче Raffo - Нощни шкафчета

Нощно шкафче Raffo

Нощно шкафче с две чекмеджета за съхранение.Възможност за поръчка с размери през 1 см в ширина, дълбочина и височинa, съответно:Размери:Ширина - от 40 до 60 см;Дълбочина - от 42 до 50 см;Височина - от 37 до 45 см.Богат избор на декори.Гаранция: 24 ме..

Нощно шкафче Senso - Нощни шкафчета

Нощно шкафче Senso

Модел с извити, овални форми.Нощно шкафче с едно чекмедже с водачи Quadroс механизъм Push to open.Фиксирани размери от 58ш / 38д / 25в. смЛяв и десен вариант.Богат избор на декори.Цвят: Дъб, КафявМатериал: ПДЧПроизводител: България* Посочените цени с..

Нощно шкафче SOHO - Нощни шкафчета hover image

Нощно шкафче SOHO

Модел с извити, овални форми.Нощно шкафче с едно чекмедже с метални царги.Функционална скрита кутия в корпуса на нощното шкафче за разклонител за съзхранение.Фиксирани размери от 61ш / 40д / В 39 смЦвят: ДъбБогат избор на декори.Материал: MDF, ПДЧПро..

Нощно шкафче Sonato - Нощни шкафчета hover image

Нощно шкафче Sonato

Нощно шкафче с две чекмеджета с метални царги.Възможност за поръчка с размери през 1 см в ширина, дълбочина и височинa, съответно:Размери:Ширина - от 40 до 60 см;Дълбочина - от 35 до 45 см;Височина - от 50 до 60 см.Богат избор на декори.Цвят: БялМате..

нощен шкаф Нордик - Нощни шкафчета

нощен шкаф Nordic

Материал: МДФ, боядисан в бял цвятРазмери: 40 x 40 x В 50 смТози модел нощен шкаф може да бъде изработен в цветове и размери според индивидуалните Ви предпочитания. За запитване и повече информация, свържете се с нас. Срок на изработка: 30-40 дни...

нощен шкаф Романс - Нощни шкафчета hover image

нощен шкаф Romance

Материал: МДФ и масивбоядисан в бял цвят Размери: Ш 42 х Д 32 х В 55 смТози модел нощен шкаф може да бъде изработен в цветове и размери според индивидуалните Ви предпочитания. Срок на изработка: 30-40 дни...

text_pagination