Facebook Pixel

Портманта и закачалки

Облицовка и огледало за антре - Портманта и закачалки hover image

Облицовка и огледало за антре

€0

Индивидуално изработено пано с вертикални летви със закачалки за дрехи. Материал: ПДЧ, декор дъбЗа индивидуален проект и цена моля изпратете запитване...

Плъзгащи огледални врати - Портманта и закачалки

Плъзгащи огледални врати

€0

Плъзгащите врати се изработват по индивидуално запитване съгласно вашите размери.Те са подходящи за гардеробни, ниши или килери. За цена, моля, изпратете ни запитване и ние ще се свръжем с вас за повече уточнения...

Мебел за антре Melody - Портманта и закачалки

Мебел за антре Melody

€1100

Елегантен модел портманто подходящо за всеки коридор. Състои се от шкаф за обувки с меко сядане + пано за стена със закачалки и огледало с периферно осветление (*по женалие на клиента).Минимална дължина на композицията 120 см. Дълбочина 40 см .Височи..

Обзавеждане за антре Simfony - Портманта и закачалки

Обзавеждане за антре Simfony

€1750

Композиция за малки и тесни коридори, която има всичко необходимо: пано за закачалки, огледало, шкафове за обувки и малко гардеробче. *Мебелите са окачени на стената, което придава лекота и простор. *Цветовете са светли - дървесен декор в комбинация ..

Мебели за антре Varna - Портманта и закачалки hover image

Мебели за антре Varna

€0

Обзавеждането включва:1. Гардероб за пералня и сушилня. Може да се използва и за съхранение на дрехи. 2. Пано със закачалки 3. Шкаф за обувки с меко сяданеИзползвани материали:ПДЧ сив гланц , ПДЧ дъб Kaindl 34033 и МДФ лакиран в бял цвят.Това обзаве..

Мебели за антре Sofia - Портманта и закачалки

Мебели за антре Sofia

€1589

Модерната композиция включва:-висока етажерка Ш30 см.-гардероб за връхни дрехи Ш100 см.-шкаф за обувки с меко сядане Ш70 см.-пано със закачалки -голямо пано с огледало Ш60 смРазмер на композицията: L260 /H255 / Д52 смМатериали: ПДЧ графит + ПДЧ нату..

Портманто Elena - Портманта и закачалки hover image

Портманто Elena

€1550

Портманто в коридор и тапетна врата на перално + шкаф над перално.Материал:ЛПДЧ бял гланц Kronospan MG ; ЛПДЧ Дъб Небраска натур.Механизми: Blum с пуш отваряне.Възможни са различни цветови комбинации и размери.Срок на изработка и монтаж: 60 работни д..

Мебел за антре Sand - Портманта и закачалки

Мебел за антре Sand

€974

Стилна мебел за антре - пано със закачалки, шкаф за обувки с възглавници, надстройка с шкафове.Дължина 160 / В 250 / Д 40 см.Материал - ПДЧ пясъчно бежов мат и дървесен декор по избор.Доставката не е включена в цената.За повече информация, моля, свър..

Мебели за коридор Marina - Портманта и закачалки

Мебели за коридор Marina

€1938

Голям Гардероб за коридор с шкаф за обувки, закачалка и меко сядане.Размер: L240/D50/H250см.Материал: ПДЧ бяло и дървесен декор - дъб.Включва: гардероб с лост за дрехи и надстройка, шкафове за обувки, закачалка с огледало и място за сядане.*Тази меб..

Портманто с гардероб Mir - Портманта и закачалки hover image

Портманто с гардероб Mir

€645

Размер: Ш120/Д55/В220 см.Материал: ПДЧ бял гланц и дъб.*Вградено осветление.Възможни са различни цветови комбинации.Срок на изработка и монтаж: 60 работни дни...

Обзавеждане за коридор Рая - Портманта и закачалки hover image

Обзавеждане за коридор Рая

€1950

Стилен и функционален комплект за коридор.Включва: гардероб, ниша за обувки, тапицирана седалка за шкафа за обувки- изкуствена кожа, огледало с фасет.Размери: Ш240/ Д30/ В250см.Материал: ПДЧ MG бял гланц, ПДЧ Егер - дъб гладстон пясък.Възможни са ра..

Портманто с гардероб и шкаф за обувки - Портманта и закачалки

Портманто с гардероб и шкаф за обувки

€0

Модерна визия и практичен дизайн!В комплекта се включва:1. Гардероб 60/35/204.2. Шкаф за обувки с тапицирана седлка.3. Огледало 60/150.4. Закачалка.Размер: Д196/Ш35/В204.Материал: ламиниран ПДЧ, сив мат и сив гланц.Срок на изработка: 60 раб.дни.Възмо..

text_pagination