Facebook Pixel

Гардероби

Гардероб Diana - Гардероби hover image

Гардероб Diana

€0

Гардероб Diana с цели врати до таванаВътрешно разпределение - три чекмеджета, рафтове и лост за дрехиМатериал корпус и врати:  ПДЧ Кашмир 5981 BS Дръжки врати -Вертикални профили инокс с височина 1 м. Водачи чекмеджета - с плавно приби..

Гардероб Favorite - Гардероби hover image

Гардероб Favorite

€526

Гардероб с огледална врата FavoriteГардеробът е окомплектован с два рафта и два лоста. В едното крило може да има до 4 рафта.Разполага с плъзгащи врати , акцентни панели и алуминиеви кант и дръжки.Изработен от ПДЧ EGGER 18 мм.Гаранция 5 годиниРа..

Гардероб Korona - Гардероби hover image

Гардероб Korona

€526

Гардероб с огледални врати KoronaГардеробът е окомплектован с два рафта и два лоста. В едното крило може да има до 4 рафта.Разполага с плъзгащи врати , акцентни панели и алуминиеви кант и дръжки.Изработен от ПДЧ EGGER 18 мм.Гаранция 5 годиниРазмер в ..

Гардероб Markiza - Гардероби hover image

Гардероб Markiza

€526

Гардероб с огледални врати MarkizaГардеробът е окомплектован с два рафта и два лоста. В едното крило може да има до 4 рафта.Разполага с плъзгащи врати , акцентни панели и алуминиеви кант и дръжки.Изработен от ПДЧ EGGER 18 мм.Гаранция 5 годиниРазмер в..

Гардероб Moka - Гардероби hover image

Гардероб Moka

€506

Гардероб с огледална врата MOKAГардеробът е окомплектован с два рафта и два лоста. В едното крило може да има до 4 рафта.Разполага с плъзгащи врати , акцентни панели и алуминиеви кант и дръжки.Изработен от ПДЧ EGGER 18 мм.Гаранция 5 годиниРазмер..

Гардероб Penelope - Гардероби hover image

Гардероб Penelope

€554

Гардероб с огледални врати PenelopeГардеробът е окомплектован с два рафта и два лоста. В едното крило може да има до 4 рафта.Разполага с плъзгащи врати , акцентни панели и алуминиеви кант и дръжки.Изработен от ПДЧ EGGER 18 мм.Гаранция 5 годиниРа..

Гардероб More с принт стъкло - Гардероби hover image

Гардероб Sea с принт стъкло

€0

Елегантен гардероб в бял гланц и декоративно стъкло с принт - морски вълниРазмер на гардероба: Дължина 120 см + 40 см елемент с рафтове Дълбочина 45 см /Височина 250- 260см..

Гардероб с чекмеджета Steno - Гардероби

Гардероб с чекмеджета Steno

€419

Гардероб с чекмеджетаРазмер: Ш110 х Д60 х В200 смМатериал: 18 мм ПДЧ дъб и бяло матДръжки: Роси модел Ива Арт.№: 09DO.10101.128.06 Този гардероб се изработва в цветове, размери и вътрешно разпределение според изискванията на клиента. За повече инф..

Гардероб с огледални врати Klio - Гардероби hover image

Гардероб с огледални врати Klio

€0

Двукрилен гардероб с огледални вратиРазмер: Ш 100/ Д60 / В 210 смМатериал: Кроношпан 3025 SN Sonoma OakДръжки на канта– Омония LKW-10 – 1мТози гардероб се изработва в цветове, размери и вътрешно разпределение според изискванията на клиента. За повече..

Гардероб  Nordic - Гардероби hover image

Гардероб Nordic

€2200

Материал: МДФ гладък Цвят: бял RAL 9003Размер: L 205 / H 230 / Дълбочина: 55 смВрати с плавно затварянеТози гардероб се изработва в цветове, размери и вътрешно разпределение според изискванията на клиента. За повече информация се свържете с на..

Гардероб и тоалетка за спалня - Гардероби

Гардероб и тоалетка за спалня

€0

Елегантна комбинация подходяща за всеки тип помещениеРазмери на гардероба: Ш100/ Д60/ В 240 смРазмер на тоалетка с огледало: Ш70/В60 смМатериал: ламинирано ПДЧТози гардероб се изработва в цветове, размери и вътрешно разпределение според изискванията ..

text_pagination