Facebook Pixel

Столове

 Бар стол Nica - Столове hover image

Бар стол Nica

Бар – фотьойл, предлагащ удобството на заоблена облегалка, преливаща в подлакътници. Класически дизайн на седалката, комбиниран с модерното звучене на основа в хром, черно или златисто.Височина на седалката 75 см.Моделът се предлага с избор на тапице..

 Стол Hayden - Столове

Стол Hayden

Трапезен стол Hayden с мека кадифена тапицерия в розово  и черни метални крака.Размери: 48 х 48 х 89 смПродукта се изработва по поръчка за срок от 30 дни.Цената на доставката се уточнява допълнително. ..

Бар стол Florens - Столове hover image

Бар стол Florens

Ниска облегална част и невероятен комфорт , постигнати чрез перфектното съчетание на ергономичните форми. Също така по-ниските облегалки на бар столовете „Florens” не завземат визуално пространството и създават усещане за по-голям простор в дневната ..

Бар стол Nika - Столове hover image

Бар стол Nika

Модерен и стилен бар стол.Материал: Дамаска/кожаОснова: МеталВъзможност за иабор на дамаска и цвят  на основата:хром,злато,черно.* Посочените цени са в лева, с ДДС* Допълнителни услуги като доставка и монтаж не са включени в цената* Допустими са..

Виенски стол от масив бук  - Столове hover image

Виенски стол от масив бук

Този модел стол се изработва от масив – бук.Предлага се както с тапицирана така и със слоиста седалка .Столът е изключително удобен, компактен и здрав. Подходящ е както за вашата трапезария така и за заведения.Размер: 47/ 45 / В 80 смПродукта се изра..

Виенски стол от масив бук Tara - Столове hover image

Виенски стол от масив бук Tara

Този модел стол се изработва от масив – бук.Столът е изключително удобен, компактен и здрав. Подходящ е както за вашата трапезария така и за заведения.Размер: 47 / 45 / В 80 см.Продукта се изработва по поръчка за срок от 30 дни.Цената на доставката с..

Дървен стол Destiny antique 2 - Столове

Дървен стол Destiny antique 2

Дървен стол Destiny antique 2 с х-образен гръб в цвят натурал.Размери: 48x52x89 см.Продукта се изработва по поръчка за срок от 30 дни.Цената на доставката се уточнява допълнително. ..

Кресло Hillary - Столове hover image

Кресло Hillary

Удобно кресло подходящо за всеки интериор. Материал: букЦвят: сивДамаската може да бъде по избор на клиента.* Посочените цени са в лева, с ДДС* Допълнителни услуги като доставка и монтаж не са включени в цената* Допустими са печатни грешки* Всич..

Кресло Hillary 1 - Столове hover image

Кресло Hillary 1

Удобно кресло подходящо за всеки интериор. Материал: букЦвят: жълтДамаската може да бъде по избор на клиента.* Посочените цени са в лева, с ДДС* Допълнителни услуги като доставка и монтаж не са включени в цената* Допустими са печатни грешки* Вси..

Кресло Hillary 2 - Столове hover image

Кресло Hillary 2

Удобно кресло подходящо за всеки интериор. Материал: букЦвят: кафявДамаската може да бъде по избор на клиента.* Посочените цени са в лева, с ДДС* Допълнителни услуги като доставка и монтаж не са включени в цената* Допустими са печатни грешки* Вс..

Кресло Pinko букле - Столове hover image

Кресло Pinko букле

Модерно и стилно кресло, което ще остави отпечатък във всеки интериор. Кръглата му форма с кръгла метална златна основа, съчетана с нисък гръб и еднакви по височина подлакътници, „прегръщат“ тялото и предлагат комфорт и стил. Мекият цвят в розово съч..

Стол Destini antique - Столове

Стол Destini antique

Дървен стол  Destini antique с х-образен гръб в бял цвят.Размери: 48x52x89 см.Продукта се изработва по поръчка за срок от 30 дни.Цената на доставката се уточнява допълнително. ..

text_pagination