Facebook Pixel

Столове

 Стол Hayden - Столове

Стол Hayden

€140

Трапезен стол Hayden с мека кадифена тапицерия в розово  и черни метални крака.Размери: 48 х 48 х 89 смПродукта се изработва по поръчка за срок от 30 дни.Цената на доставката се уточнява допълнително. ..

Виенски стол от масив бук  - Столове hover image

Виенски стол от масив бук

€0

Този модел стол се изработва от масив – бук.Предлага се както с тапицирана така и със слоиста седалка .Столът е изключително удобен, компактен и здрав. Подходящ е както за вашата трапезария така и за заведения.Размер: 47/ 45 / В 80 смПродукта се изра..

Виенски стол от масив бук Tara - Столове hover image

Виенски стол от масив бук Tara

€0

Този модел стол се изработва от масив – бук.Столът е изключително удобен, компактен и здрав. Подходящ е както за вашата трапезария така и за заведения.Размер: 47 / 45 / В 80 см.Продукта се изработва по поръчка за срок от 30 дни.Цената на доставката с..

Дървен стол Destiny antique 2 - Столове

Дървен стол Destiny antique 2

€138

Дървен стол Destiny antique 2 с х-образен гръб в цвят натурал.Размери: 48x52x89 см.Продукта се изработва по поръчка за срок от 30 дни.Цената на доставката се уточнява допълнително. ..

Стол Destini antique - Столове

Стол Destini antique

€138

Дървен стол  Destini antique с х-образен гръб в бял цвят.Размери: 48x52x89 см.Продукта се изработва по поръчка за срок от 30 дни.Цената на доставката се уточнява допълнително. ..

Стол Destiny antique 1 - Столове hover image

Стол Destiny antique 1

€138

Дървен стол Destiny antique 1 с х-образен гръб в цвят орех.Размери: 48x52x89 см.Продукта се изработва по поръчка за срок от 30 дни.Цената на доставката се уточнява допълнително. ..

Стол Martin - Столове

Стол Martin

€74

Модерен стол Martin в безупречна комбинация от дърво и текстил в сив цвят.Размери: 49x57x82 см.Продукта се изработва по поръчка за срок от 30 дни.Цената на доставката се уточнява допълнително...

Стол Teta - Столове hover image

Стол Teta

€46

Елегантен стол Teta с изчистен дизайн с дамаска в бежов цвят.Размер: 44 x 54.5 x 89 см.Продукта се изработва по поръчка за срок от 30 дни.Цената на доставката се уточнява допълнително. ..

Стол Teta 1 - Столове

Стол Teta 1

€46

Елегантен стол Teta1 с изчистен дизайн в дамаска в бял.Размер: 44 x 54.5 x 89 см.Продукта се изработва по поръчка за срок от 30 дни.Цената на доставката се уточнява допълнително. ..

стол Бистро Каприз - Столове hover image

стол Бистро Каприз

€94

Елегантен и здрав стол изработен от бук, който може да бъде с масивна или тапицирана седалка. Цветовете на дървото също са разнообразни и се избират по каталог. Боядисване в бяло, черно или друг цвят по RAL цената се оскъпява с 20%На снимката стола е..

Стол кресло Ball - Столове hover image

Стол кресло Ball

€230

Един съвременна мебел за трапезария, притежаваща стилен дизайн и стабилна, лека и изключително устойчива на натоварване конструкция. Елегантно извитата облегалка следва естествената линия на гръбначния стълб при седене. Приятната и фина на до..

Табуретка Myla - Столове hover image

Табуретка Myla

€84

Табуретка  Myla от сиво кадифе със стоманена основа в цвят месинг.Цвят: Сиво и месинг.Материал: Кадифе и стомана.Материал на тапицерията: 100% полиестер.Размери: 34 x 43 см (Диам. х В)Цена на доставката се уточнява допълнително. ..

text_pagination