Facebook Pixel

Кресла и лежанки

Ретро фотьойл  VD1 - Кресла и лежанки

Ретро фотьойл VD1

Ретро фотьойл тип пеперуда от естествена кожа е с ергономичен дизайн за пълноценна почивка след натоварен работен ден.Четирите ъгъла на стола са подсилени с естествена кожа. Здравата, желязна рамка с прахово покритие допринася за стабилността и издръ..

Кресло - легло Braxton - Кресла и лежанки hover image

Кресло - легло Braxton

Кресло-легло Braxton, изработено от тъмно сив плат, с възглавница и дървени крака в черно.Размери: 75х75х88смВисочина на седалката: 43 смРазмери на седалката: 46-61x75 смРазстояние на краката: 57х57 смЛегло: 190x75x30 смРазстояние на краката: 178х53 ..

Кресло Anemon - Кресла и лежанки hover image

Кресло Anemon

Елегантно и стабилно кресло, идеално за фоайета и барове.Материал: бук Дамаска по избор на клиента.Директен внос от Италия. Предлага се само при поръчки над 30 бр.* Посочените цени са в лева, с ДДС* Допълнителни услуги като доставка и монтаж не са вк..

Кресло Antilo - Кресла и лежанки hover image

Кресло Antilo

Кресло Antilo е модерно и удобно кресло от най-новите тенденции.Тапицерията на фотьойла е изработена от топла дамаска букле, която ще придаде различен вид на вашето пространство.Цвят: БялРАЗМЕРИ:74x71x83H см.Височина на седалката: 45 см.Височина на п..

Кресло Antilo 1 - Кресла и лежанки hover image

Кресло Antilo 1

Кресло Antilo1 е модерно и удобно кресло от най-новите тенденции.Тапицерията на фотьойла е изработена от топла дамаска букле, която ще придаде различен вид на вашето пространство.Цвят: ЕкрюРАЗМЕРИ:74x71x83H см.Височина на седалката: 45 см.Височина на..

Кресло Antilo 2 - Кресла и лежанки hover image

Кресло Antilo 2

Кресло Antilo 2 е модерно и удобно кресло от най-новите тенденции.Тапицерията на фотьойла е изработена от топла дамаска букле, която ще придаде различен вид на вашето пространство.Цвят: РозовРАЗМЕРИ:74x71x83H см.Височина на седалката: 45 см.Височина ..

Кресло Antilo 3 - Кресла и лежанки hover image

Кресло Antilo 3

Кресло Antilo 3 е модерно и удобно кресло от най-новите тенденции.Тапицерията на фотьойла е изработена от топла дамаска букле, която ще придаде различен вид на вашето пространство.Цвят: ЗеленРАЗМЕРИ:74x71x83H см.Височина на седалката: 45 см.Височина ..

Кресло Antilo 4 - Кресла и лежанки hover image

Кресло Antilo 4

Кресло Antilo 4 е модерно и удобно кресло от най-новите тенденции.Тапицерията на фотьойла е изработена от топла дамаска букле, която ще придаде различен вид на вашето пространство.Цвят: ЧеренРАЗМЕРИ:74x71x83H см.Височина на седалката: 45 см.Височина ..

Кресло Antilo 5 - Кресла и лежанки hover image

Кресло Antilo 5

Кресло Antilo 5 е модерно и удобно кресло от най-новите тенденции.Тапицерията на фотьойла е изработена от топла дамаска букле, която ще придаде различен вид на вашето пространство.Цвят: КафявРАЗМЕРИ:74x71x83H см.Височина на седалката: 45 см.Височина ..

Кресло Arita - Кресла и лежанки hover image

Кресло Arita

Кресло Arita, изработено от висококачествена кадифена дамаска в сив цвят с черни метални крака.Спецификации:Тапицерия на седалката от висококачествена кадифена материя, която подсилва усещането за елегантност.Стабилна метална рамка с устойчивост на т..

Кресло Brus - Кресла и лежанки hover image

Кресло Brus

Въртящо кресло BrusТой лежи върху метална четиризъба основа, върху която е монтиран въртящият се щифт. Тапицерията е изработена от висококачествена дамаска букле, а седалката е удобна отговаряща на характера на креслото, което е модерно съчетаващо из..

Кресло Chesterfield Espresso  - Кресла и лежанки

Кресло Chesterfield Espresso

Кресло Chesterfield Espresso Размер: 71/ 80/ 94 смМатериал: текстил* Посочените цени са в лева, с ДДС* Допълнителни услуги като доставка и монтаж не са включени в цената* Допустими са печатни грешки* Всички изображения са илюстративни, възмо..

text_pagination