Facebook Pixel

Маси и столове

Маса EL 2 - Маси и столове

Маса EL 2

€0

Материал: бук.Размер: ф80 см дебелина на плота 25 смПредлага се в различни цветове по RALРазходите за доставка не са включени.Транспортните разходи се определят според населеното място.Срок на изработка: 30 дни. Масата има минимални количества за пор..

Комплект за трапезария Emerald - Комплекти за трапезария hover image

Комплект за трапезария Emerald

€925

Показания комплект е мострен и се предлага на намалена цена. Масата е с актуален дизайн изработена от метална основа и плот от технически камък в сив цвят. Изключително практичен и здрав материал. Размер на масата: 160/90 смУдобни столове: 4 бр.,&nbs..

Модулна система дивани BAR - Маси и столове hover image

Модулна система дивани BAR

€0

Тази модулна система българско производство е отлично решение за всеки хотел, офис, бар, кафене или ресторант.Изключително здрава и лека конструкция, възможност за различни комбинации и избор на различни цветове и материи дамаски. Имате възможност да..

стол Бистро Каприз - Столове hover image

стол Бистро Каприз

€85

Елегантен и здрав стол изработен от бук, който може да бъде с масивна или тапицирана седалка. Цветовете на дървото също са разнообразни и се избират по каталог. Боядисване в бяло, черно или друг цвят по RAL цената се оскъпява с 20%На снимката стола е..

Стол кресло Ball - Столове hover image

Стол кресло Ball

€230

Един съвременна мебел за трапезария, притежаваща стилен дизайн и стабилна, лека и изключително устойчива на натоварване конструкция. Елегантно извитата облегалка следва естествената линия на гръбначния стълб при седене. Приятната и фина на до..

Стол масив черен - Маси и столове hover image

Стол масив черен

€0

Материал: Бук.Цвят: черенМинимално количество за поръчка 4-6 бр.Разходите за доставка не са включени.Транспортните разходи се определят според населеното място.За запитване и повече информация, свържете се с нас. Срок на изработка: 40 дни...

маса бистро Briz - Маси и столове hover image

маса бистро Briz

€0

Маса подходяща за кафене и бистро.Основа: метал, сатен.Плот: ПДЧ, Ф90 см, дебелина 25мм.*Избор на различни цветове по каталогСрок на изработка: 30 дни...

Основа за маса Tempo - Маси и столове

Бистро маса 2

€0

Компактна маса за кафене, ресторант и бистро.Основата на масата е  - чугунена прахово боядисана.Възможност за нивелация.Възможност за промяна на цвета по RAL.За запитване и повече информация, свържете се с нас.Срок на изработка: 30-40 дни...

Основа за маса Forest 4 - Маси и столове hover image

Бистро маса Forest 4

€0

Масата е подходяща както да за външни, така и за вътрешни условия.Елегантна основа - метална прахово боядисана в различни цветове: бяло, черно и др. по RALРазмер основа: (WxDxH): 54x54x73 см» Възможност за нивелация.Размер на масата (плота): 70/ 70/ ..

Трапезен стол Byni ratan - Столове hover image

Трапезен стол Byni ratan

€163

Модерен стол, подходящ както за трапезария, така и за ресторант. Изработен е от дъб и фина ратанова мрежа .За запитване и повече информация, свържете се с нас. Производител: България.Срок на изработка: 45 дниРазходите за доставка не са включени Тран..

Стол Albert - Столове hover image

Стол Albert

€111

Удобен тапициран стол в дамаска или еко кожа.Размери: Ш 58/ Д 51/ В 81 смЗа повече информация, моля, свържете се с нас.Доставката не е включена в цената.Минимална поръчка - 2 броя..

Пейка Lobi - Маси и столове hover image

Пейка Lobi

€456

Диванът е подходящ за заведения, офиси и лобита на хотели.Предлагаме избор на цветове и дамаски по каталог. Цената е за стандартна дамаска в среден ценови клас. При избор на луксозна и по-скъпа дамаска, цената се преизчислява.Височина на седалката 47..

text_pagination