Facebook Pixel Социална мрежа на магазин за мебели furnish bg Обаждане за обзавеждане Варна Изпрати запитване за мебели по поръчка Варна

"" was successfully added to your cart.

Вашата кошница Виж любимите

Стилно обзавеждане за дома

Личен дизайнер. Реализация на проекти

slide link

Специални отстъпки за цялостно обзавеждане

slide link

Изработване на кухни по поръчка

Модерни, Класически, Рустикални кухни

slide link

Колекции класически спални

Създадени с любов

slide link

Препоръчваме Ви:

Интериорен дизайн и мебели по поръчка от Фърниш БГ

Искате ли да притежавате дома, за който винаги сте мечтали?

А случвало ли Ви се е да обикаляте магазините за интериорен дизайн и да не откривате подходящото обзавеждане? За съжаление повечето производители предлагат еднотипни мебели, които се различават единствено по вложените материали. А да създадеш красота и да съчетаеш обзавеждането сам, може да се окаже непосилна задача.

Каква е алтернативата?

Интериорен дизайн и мебели по поръчка от Furnish BG. Ние притежаваме индивидуалността, която Вие търсите. Не копираме останалите мебелни фирми, а пресъздаваме модата през нашата визия за красота и стил.

Интериорен дизайн за дома и офиса

Няма значение, как изглежда Вашия мечтан дом. Дали искате центъра на интериорния дизайн да се намира в домашното огнище. Предпочитате несъвършените форми и минималистичния стил. Или не можете да се откъснете от идеята за интериорен дизайн с морски елементи. Защото нашата мисия е да помогнем на клиентите ни да визуализират себе си чрез интериорния дизайн.

Предоставяме Ви вдъхновяващи визуализации на цялостно обзавеждане за дома. Но можем да Ви помогнем и с интериорен дизайн на офиси, хотели и дизайнерски решения за нестандартни пространства.

Имаме дългогодишен опит в интериорния дизайн и изработването на кухни и мебели по поръчка. Нашите дизайнери преди всичко се запознават с Вашите нужди и желания. А след това изработват по зададените параметри, интериорния дизайн и цялостното обзавеждане на Вашия дом.

Целта ни е да Ви улесним и да създадем красив и функционален интериорен дизайн.

Запознайте се с нашите завършени проекти в галерията на сайта ни. Там ще откриете проекти на мебели по поръчка, кухни по поръчка и цялостен интериорен дизайн.

Свържете се с нас на телефон: 0898 516 123 и запишете час за консултация.

Мебели по поръчка за всеки дом и бизнес

Вече няма нужда да правите компромиси със стила и качеството. С Фърниш БГ можете сами да създадете мебелите си според индивидуалното си виждане!

Нашите мебели по поръчка са изработени от материали с доказано качество и лично проверени от нас. Така можете да бъдете сигурни, че мебелите по поръчка освен съобразени с Вашите нужди, ще бъдат качествени и издържливи.

Няма значение какви мебели по поръчка искате да изготвим за Вас. Нашият екип има опит в изработката на всякакви мебели по поръчка като цялостно обзавеждане за кухнята, гардероби, спални и други. Само трябва да вземете листа и да ни нахвърляте идеите си, а ние ще създадем проекта за Вашите мебели.

Разгледайте и нашият онлайн магазин. Там ще откриете разнообразни варианти на мебели по поръчка и обзавеждане. А ако искате да изработим мебели по поръчка следвайки Вашите идеи, свържете се с нас на телефон: 052 685 568

Изпрати запитване

Моля попълнете всички полета коректно

Съгласен съм личните данни да бъдат обработени за целите на сайта.
Моля въведете четирите цифри под снимката
Пишете ни за кухни по поръчка Варна