Facebook Pixel

Бар столове

Бар стол Caprise - Столове hover image

Бар стол Caprise

€87

Бар стол CapriseРазмер:B (см) = 44HC (см) = 75H (см) = 110D (см) = 50Материал: Масив букСтандартни цветове за изработка на  изделието са:1001- Натурално,1018- Светъл орех, 1036- Орех, 1004- Меден дъб, 1022- Среден орех, 1034- Венге, 1013- Канела..

Бар стол Cordons - Бар столове hover image

Бар стол Cordons

€316

Модерен бар стол Cordons , изработен от алуминиева рамка в кафяво, подплатен с плетена широка лента на гърба в сив нюанс.Бар стола е със сива възглавница от плат с дебелина 5 см.Има отлично качество и конструкция с ръчно изработена оплетка на седалка..

Бар стол Ратан - Столове hover image

Бар стол Rattan

€136

Модерен градински и интериорен бар стол, изработен от метална конструкция в черно с крака от масивно желязо и с плетен ратан в бежово.Размери: 47х59х111 смВисочина на седалката: 75 смРазмери на седалката: 46x42 смПродукта се изработва по поръчка за с..

Дървен бар стол от масив бук  - Бар столове hover image

Дървен бар стол от масив бук

€0

Този модел стол се изработва от масив – бук.Столът е изключително удобен, компактен и здрав. Подходящ е както за вашата трапезария така и за заведения.Размер: 47 / 47 / В 108 смПродукта се изработва по поръчка за срок от 30 дни.Цената на доставката с..

бар стол  Aleg средна височина  - Бар столове

Бар стол Aleg средна височина

€135

Модерен бар стол със средна височина, изработен от метална рамка в черни и плътни железни крака и облицован с плетена ратан в бежово. Също така има възглавница от черен плат.Ратанът е силно устойчив на високи и ниски температури (-85c до + 85c), но ..

бар стол Siny - Бар столове

бар стол Siny

€240

Модерен бар стол с облегалка и възглавница, за външна и вътрешна употреба, изработен от метална рамка в бяло, подплатен с плетено въже в бяло.Размери: 46x54x101 см.Височина на седалката: 81 см.Височина на подлакътника: 98 см.Размери на седалката: 43x..

бар стол с въжета Row  - Бар столове

Бар стол с въжета Row

€253

Модерен бар стол с облегалка и възглавница, за външна и вътрешна употреба, изработен от метална рамка в сиво, подплатен с плетено въже в бежово.Идеален за зони за хранене, но и за вашия дом, той ще придаде красив и модерен стил.Размери: 54x54x103 см...

бар маса Octopus - Бар столове hover image

Бар маса Octopus

€117

Маса  Octopus е изработена от полипропилен устойчив на външни условия. Материалът има UV защита. Това прави масата подходяща за басейни, градини, балкони и външни заведения.Основата е подсилена с метална рамка. Плота е изцяло от полипропилен. Ле..

Основа за маса TN 930 - Маси и столове

Основа за бар маса TN 930

€0

Основа за маса - метална прахово боядисана.» Възможност за пормяна на цвета по RAL» Възможност за нивелация.» UV защита.За запитване и повече информация, свържете се с нас. Срок на изработка: 30-40 дни...

Основа за маса Angelo - Маси и столове

Основа за бар маса Angelo

€0

Основа за маса - метална прахово боядисана» Възможност за пормяна на цвета по RAL» Възможност за нивелация.» UV защита.Подходяща за външно ползване.За запитване и повече информация, свържете се с нас. Срок на изработка: 30-40 дни...

Маса Ruba T - Маси и столове

Бар Маса Ruba T

€0

Материал:  прахово боядисана галванизирана стоманена конструкция. Тя е не само уникално здрава, но ви дава сигурността, че никога няма да се сблъскате с ръждата.Металната част може да бъде боядисана в 30 различни цвята по RAL.Плот от естествен..

Ратанов Бар сет Dark - Бар столове

Ратанов Бар сет Dark

€1045

Стилният дизайн на ратанов бар сет включва всичко необходимо за вашия бар или ресторант.Комплектът се състои от 1 бар маса със стъклен плот и 6 бар стола.Размери: Маса: 175/65/В106см.Стол: 40/40/В76см...

text_pagination