Facebook Pixel

Конзолни маси

Конзолна маса МДФ бяла - Конзолни маси hover image

Конзолна маса МДФ бяла

Материал: МДФ боядисанРазмер: Ш 100/ В 75 см.Цвят: бял RAL 9016.Дръжки: 13.5252.128.10.**Срок на изработка: 40-50 работни дни.Тeзи мебели могат да се изработят в цветове и размери според индивидуалните Ви предпочитания. За запитване и повече инфор..

Конзолна маса Ankona - Конзолни маси hover image

Конзолна маса Ankona

Конзолна маса AnkonaРазмер: 110/ 30/ 80 смМатериал: дърво махагон* Посочените цени са в лева, с ДДС* Допълнителни услуги като доставка и монтаж не са включени в цената* Допустими са печатни грешки* Всички изображения са илюстративни, възможно е разми..

конзолна маса Mesembria - Конзолни маси hover image

конзолна маса Mesembria

Материал: боядисан МДФРазмери: 100 x 30 x В 75см.**Срок на изработка: 40-50 работни дни.**Цената е без доставка.Тeзи мебели могат да се изработят в цветове и размери според индивидуалните Ви предпочитания. За запитване и повече информация, свържете ..

елегантна конзолна маса Зан - Конзолни маси hover image

елегантна конзолна маса Zanna

Материал: МДФ, боядисан в цвят слонова кост.Размери: 70 х 35 х 85 см.Огледало: 80 х В 170 см.**Срок на изработка: 40 -50работни дни.**Цената е без доставка.Тeзи мебели могат да се изработят в цветове и размери според индивидуалните Ви предпочитания. ..

Помощна конзолна маса Ян - Конзолни маси

Помощна конзолна маса JAN

Интериорна ,помощна маса Ян е изработена от метална конструкция в златист цвят със закалено черно стъкло. За един по-добър завършен вид на вашия интериор в антрето или дневната Ви, както и за  рецепция или фоайе на хотел. Размери: 120х40 см h..

text_pagination