Facebook Pixel

Доставка в България и Европа

Доставка

Поръчайте от нас желаните мебели или цялостно обзавеждане и ние ще имаме грижата да ги доставим до вас.

Поръчката може да бъде доставена с наш фирмен транспорт или с куриерски компании в зависимост от вида и обема на стоките.

• Разходите по доставката са за сметка на клиента.

Цените за доставка се изчисляват според тарифите на спедитора и параметрите на стоката към деня на изпращане на поръчката. Вашият търговски консултант ще Ви уведоми за стойността на транспорта и датата на доставка.Доставка и разнос на мебели с фирмен транспорт: 

Предлагаме доставка на обзавеждане до повечето градове в България, както и до популярните ни курорти - Златни Пясъци, Слънчев Бряг, Ахелой, Ахтопол, Балчик, Боровец, Бяла, Добрич, Добринище, Банско, Каварна, Лозенец, Несебър, Обзор, Пампорово, Пловдив, Поморие, Приморско, Равда, Разлог, Синеморец, София, Созопол, Свети Влас, Троян, Царево, Варна, Велико Търново, Велинград и т.н. 

Стойността на транспортната услуга за Варна е 30-60 лв (за един курс), а за страната: 1,2 лв на км за един курс, смята се в двете посока.

Цените са само за доставка до адрес и не включват разнос/качване и монтаж!

** Например за доставка на стока от Варна до к.к. Слънчев Бряг при разстояние в едната посока 100 км, цената на транспорта ще се изчисли по следния начин: 2 по 100 км = 200 км по 1,2 лв = 240 лв за един курс.

** Точна цена за доставка можете да получите от наш консултант след като изпратите запитване или поръчка. 

дата: 29.09.2022