Facebook Pixel

Класически и рустик кухни

Рустик кухня Argish  - Класически и рустик кухни hover image

Рустик кухня Argish

€0

Класическа кухня в приятна комбинация на топло бяло и дърво маслина. Цветния фаянс на стената е финалния завършек на тази романтична кухня.Кухнята се изработва по индивидуална поръчка и размери!Материали: *Видим корпус и лице - МДФ лакиран в бял цвят..

Класическа кухня  Viara бял МДФ - Класически и рустик кухни hover image

Класическа кухня Viara бял МДФ

€0

Класическа ъглова кухня изработена от МДФ фурнирован дъб с фрезовани врати, боядисани в бял цвят. Описание:Размер кухня: 160 см / 250 см; В 235 смКолонни шкафове: Д 180 /В 200 см **Стъклени вратички с матиране и декорация** Декоративни дървени надл..

Кухня Miliya - Модерни кухни hover image

Кухня Miliya

€0

Представяме ви  една елегантна кухня в класическата комбинация бяло и сиво. Показаният модел е примерен и изработен според размерите на помещението.Използваните материали  са висок клас МДФ и Технически камък за плота и гърба на кухнята.Вра..

кухня Тереза - Класически и рустик кухни hover image

кухня Teresa

€0

Кухнята на снимките е изработена от: Фасада: боядисан МДФ в зелен цвят 7003 по RAL.Корпус: ПДЧПлот: термоустойчив,ламинирован ПДЧ.Гръб: керамични плочки .Този модел кухня може да бъде проектиран индивидуално по вашите желания и размери. За изготвяне..

Прованс кухня Ла Мер 2 - Класически и рустик кухни hover image

Прованс кухня La Mer 2

€0

Не е изненадваща комбинация ако използвате бежово и сиво в кухнята. Това е перфектният баланс на топлина и неутралност.Материали:Фасада: МДФ боядисан по RAL 1019/ Сиво бежов цвятКорпус: ПДЧ на фирма Егер W1100 бял цвятПлот: технически камъкМеханизми ..

Прованс кухня Ла Мер - Класически и рустик кухни hover image

Прованс кухня La Mer

€0

След бялото, несъмнено един от най-популярните цветове за кухня е синият. Усещането за ретро стил се постига с тъмно син цвят. Този цвят допълва идеално всеки интериор.Материали:Корпус: ПДЧ слонова костПлот: технически камъкМеханизми Blum (Австрия) н..

Класическа кухня Мечта - Класически и рустик кухни hover image

Класическа кухня Dream

€0

Белите кухни са класика. Внасят светлина и чистота в помещението.Тази стилна кухня включва всичко, което харесвате.Материал :МДФ фурнир с патина по фрезованата част и канта, RAL 1013.Корпус ПДЧ бял цвятПлавно затваряне на врати и чекмеджета на фирма ..

 Рустик кухня Прованс - Класически и рустик кухни hover image

Рустик кухня Provence

€0

Рустик стил в градска среда вече е възможен и в модерния градски апартамент с предложенията на Фърниш. Превърнете своята кухня в сърцето на дома си, посредством нашите предложения. Кухнята от снимките включва: Всички видими елементи изработени от фу..

Рустик кухня Azure 2 MDF - Класически и рустик кухни hover image

Рустик кухня Azure 2 MDF

€0

Тази уникална кухня ще донесе слънце и море във вашия дом!Материал: Боядисан МДФ в лазурно син цвятРаботен плот: ламиниран, бял цвят.Гръб: МДФ бял цвят .За изготвяне на проект и ценова оферта моля да се свържете с нас. Доставка не е включена в ..

Рустик кухня Azure MDF - Класически и рустик кухни hover image

Рустик кухня Azure MDF

€0

Тази уникална кухня ще внесе слънцето и морето във вашия дом! Изработена е от:Фасада: боядисан МДФ, лазурно синьо.Корпус: ПДЧПлот: термоустойчив,ламиниран ПДЧ,бял цвят.Гръб: декоративен фаянс или ламиниран ПДЧ.Стъклените вратички на горните шкафове ..

Кухня по поръчка Elena MDF beige - Класически и рустик кухни hover image

Кухня по поръчка Elena MDF beige

€0

Кухня с нежна комбинация на класически и модерни елементи. Всички врати или лицеви елементи са изработени от МДФ, фрезован в правоъгълна форма и боядисан в модерен сиво-бежов цвят. Металните елементи в кухнята са цвят инокс, плота е ламинир..

кухня по поръчка Елена MDF white - Класически и рустик кухни hover image

кухня по поръчка Elena MDF white

€0

 Тази кухня - комбинация на класически с модерни елементи. Всички врати или лицеви елементи са изработени от МДФ, фрезован в правоъгълна форма. Металните елементи в кухнята са цвят инокс.Плота е ламиниран ПДЧ, но перфектен декор на естествено дъ..

text_pagination