Facebook Pixel

Матраци

Матрак Каспия Полифлекс - Матраци hover image

Матрак Kaspiya Polyflex

€399

Еднолицев ортопедичен матрак с ядро от пяна с висока плътност и еластичност Polyflex, гарантираща максимална дълготрайност и устойчивост на деформации. Производител: Нани БългарияЕднолицев, ортопедичен, дишащ, умерено твърдВисочина на матрака: 18смНа..

Матрак Бахама Мемори - Матраци hover image

Матрак Bahama Memory

€630

БАЛАНСИРАН БЕЗ ПРУЖИНИ | ДИШАЩ | НЕЗАВИСИМИ ОПОРНИ ТОЧКИ | СВАЛЯЕМ КАЛЪФ | ЕРГОНОМИЧЕН | MARGAN ТЕКСТИЛДВУЛИЦЕВ С 4 ВЪЗМОЖНИ ВАРИАНТА НА КОМФОРТМоделът предлага максимално удобство дори и при големи натоварвания до 130кг.Височина 28смГаранция: 10гПро..

матрак Тирена - Матраци hover image

матрак Tirena

€166

Тирена е съчетание от ортопедичните достойнства на сърцевина с висока плътност от POLYFLEX и калъф с дамаска с високо съдържание на естествен памук и допълнително добавени „пасивни” материали, заздравяващи (над 20 пъти) материята, но неводещи до откл..

матрак Aruba Memory - Матраци hover image

матрак Aruba Memory

€357

Невероятно съчетание от качествата на POCKET SPRING, POLIFLEX и MEMORY FOAM. Сърцевината е еднолицева, многозонова – от индивидуално пакетирани пружини в джобче от нетъкан текстил, закрепени в едно цяло посредством еластична връзка, обкрайчени със ст..

матрак Ергономико - Матраци hover image

матрак Ergonomico

€225

Изключително ергономичен и перфектно пасващ към спецификите на Вашето тяло. Със своите 18 см височина този модел е конкурентен в средноценовия сегмент, като запазва всички специфични свойства и характеристики на останалите модели от колекцията матрац..

матрак Naturcomfort Deluxe - Матраци hover image

матрак Naturcomfort Deluxe

€897

Ортопедичен матрак с внушителна височина от 30 см. и екологичен текстил, гарантиращ естествена среда на сън. Ядрото от Eliosoft пяна внимателно поддържа тялото в правилна позиция, а двата слоя по 2 см. Memory пяна, от всяка страна, отпускат напрежени..

детски матрак Лукс - Матраци hover image

детски матрак Lux

€95

Структурата на сърцевината е микроклетъчна от полимерна пяна POLIFLEX на водна основа, позволяваща на въздуха да преминава безпроблемно във вътрешността. Това подобрява вентилационнияефект и гарантира липсата на среда за развитие на бактерии и гъбичк..

Топ матрак 8 cm - Матраци hover image

Топ матрак 8 см

€73

Създава допълнителен комфорт към всеки стар или нов, но неудобен матрак или матрак, временно заместващ стария и вече амортизиран дюшек. Съчетание на добрите ортопедични характеристики на сърцевината от пяна с висока плътност и еластичност POLYFLEX и ..

Непромокаем протектор за матрак - Матраци hover image

Непромокаем протектор за матрак

€32

Протекторът удължава живота на матрака и го поддържа перфектно чист. Предпазва матрака от овлажняване и захабяване.Непромокаем текстилКапитонирана антибактериална термовата и висококачествена памучна дамаска Защитава и предпазва матрака от навлизанет..

text_pagination