Facebook Pixel

Легла

Тапицирано легло Loreyn - Легла hover image

Тапицирано легло Loreyn

€1101

Модерна тапицирана спалня в комплект с вградена метална подматрачна рамка и еластични букови ламели. За удобство е монтиран и амортисьорен механизъм за лесно повдигане. Под нея е обособена голяма ракла за съхранение на дрехи и вещи. Обемната мека таб..

Тапицирана спалня Fellini - Легла hover image

Тапицирана спалня Fellini

€1009

Тапицирана модерна спалня в комплект с вградена подматрачна рамка.• Тапицираната табла на спалнята допринася за комфорта и удобството.• Избор на дамаски и цветове по картел • С ламелна подматрачна рамка с амортисьори и механизъм за повдигане..

поръчково легло Simfony - Легла hover image

поръчково легло Simfony

€0

Луксозно Леглото, което се изработва по поръчка с Вашите индивидуални размери. Капитонирана табла до тавана (В 240-250 см)Леглото се изработка в разични цветове, дамаски или еко кожа. Цената на леглото се коригира според класа дамаска, който е избра..

поръчково легло Poly - Легла hover image

поръчково легло Poly

€676

Леглото се изработва по поръчка с индивидуални размери. Показаната снимка е с дамаска сиво кадифе, но може да се изработи и в други цветове или еко кожа. Цената на леглото се коригира според класа дамаска, който е избран. Допълнителна информация:Шири..

Елегантно легло Himera  - Легла hover image

Елегантно легло Himera

€507

Красиво и удобно легло, което се предлага за матрак 140/200, 160/200 и 180 /200Височина на базата 45 см при матрак 20 см Материал: ПДЧ Егер в няколко стандартни цветове. При промяна на материала цената се коригира. Цената на леглото е с дамсака 2ра ц..

тапицирано легло Camelia - Легла

тапицирано легло Camelia

€800

Компактно тапицирано легло с мека и удобна табла, гарантираща здравина и стабилност.Изработва се по индивидуална поръчка!Механизъм за повдигане на матрака с цел използване на подматрачното пространство за съхранение на багаж.Удобни и меки възглавници..

Мебели за  спалня Sence - Легла hover image 20%

Мебели за спалня Sence

€1395 €1738

Спалня SENSE е иновация в мебелния дизайн отличаваща се с разчупеност и артистичност. • Таблата на леглото е с ергономична извивка за максимален комфорт при облягане• Метална подматрачна ламелна рамка, гарантираща здравина и стабилност• Механизъм за ..

Тапицирано легло Tango - Легла hover image

Тапицирано легло Tango

€1067

Размер: Ш 169/ Д 215/ В 110 смКонструкция – здрава дървена конструкция от масив, фазер и ПДЧ в съчетание с метална конструкция и механизми за главата.Функция ракла – към това тапицирано легло е включена и разглобяема метална подматрачна рамка с напре..

Тапицирано легло Divna - Легла hover image

Тапицирано легло Divna

€880

Размер: Ш 169/ Д 215/ В 110 смКонструкция: здрава дървена конструкция от масив, фазер и ПДЧФункция ракла – към това тапицирано легло е включена и разглобяема метална подматрачна рамка с напрегнати букови ламели и механизъм с амортисьори.Предлагаме ин..

Хотелско легло с матрак Scandinavia - Легла

Хотелско легло с матрак Scandinavia

€825

Надеждна конструкция с изчистен дизайн и ергономичност, гарантиращи спокоен сън и удобство.• Комплектът включва: основа, табла, матрак и топер за максимално удобство и релаксиращ сън.• Оптимално предложение за всеки хотел или дом.* в цената на ..

Тапицирано легло Helena - Легла hover image

Тапицирано легло Helena

€622

Тапицирано легло с компактни размери.·Меките тапицирани детайли предотвратяват сблъсъка с твърди и остри ръбове.·Леглото е на крака с възможност за лесно почистване на пространството под него.·Механизъм за повдигане на матрака с цел използване на под..

Тапицирано легло Leonardo - Легла hover image

Тапицирано легло Leonardo

€705

·Компактно тапицирано легло с мека и удобна табла, метална ламелна рамка, гарантираща здравина и стабилност.·Механизъм за повдигане на матрака с цел използване на подматрачното пространство за съхранение на багаж.Размер: Ш168/ Д208 см за матрак 160/2..

text_pagination