Facebook Pixel

Легла

Тапицирано легло Loreyn - Легла hover image

Тапицирано легло Loreyn

€1137

Модерна тапицирана спалня в комплект с вградена метална подматрачна рамка и еластични букови ламели. За удобство е монтиран и амортисьорен механизъм за лесно повдигане. Под нея е обособена голяма ракла за съхранение на дрехи и вещи. Обемната мека таб..

Легло Guinness  - Легла hover image

Легло Guinness

€458

Тапицирано легло Guinness  с мека табла за максимален комфорт при облягане.Механизъм за повдигане на матрака с цел използване на подматрачното пространство за съхранение на багаж.Метална подматрачна ламелна рамка, гарантираща здравина и ста..

Легло Izida - Легла hover image

Легло Izida

€250

Легло Izida поднася стил и уют във вашата спалняИзбор на различни цветове за кожа/дамаска.Избор между различни декори ПДЧ 18 мм Egger.Размер за матрак:140/200 см - 487 лв160/200 см - 526 лв180/200 см - 592 смВ цената на леглото НЕ са включени:- Компл..

Легло Stella - Легла hover image

Легло Stella

€799

Легло с тапицирана табла и ракла зад нея като допълнително пространство за съхранение.Извити, овални форми на леглото. Избегната е възможността за удар в остри ръбове.Височината на царгите позволява свободно стъпване около леглото.Тапицираната табла ..

Легло със заоблени ръбове Chance - Легла hover image

Легло със заоблени ръбове Chance

€602

Легло с компактни размери ChanceМодел с извити, овални форми. Избeгната е възможността за удар в остри ръбове.Височината на царгите позволява свободно стъпване около леглото.Таблата е тапицирана и под подходящ наклон за максимален комфорт при об..

Легло със заоблени ръбове Nea - Легла hover image

Легло със заоблени ръбове Nea

€656

Легло Nea е с извити, овални форми. Височината на царгите позволява свободно стъпване около леглото.Тапицирана табла за добър комфорт.Метална подматрачна ламелна рамка, гарантираща здравина и стабилност.Механизъм за повдигане на матрака с цел из..

Тапицирана спалня Fellini - Легла hover image

Тапицирана спалня Fellini

€1009

Тапицирана модерна спалня в комплект с вградена подматрачна рамка.• Тапицираната табла на спалнята допринася за комфорта и удобството.• Избор на дамаски и цветове по картел • С ламелна подматрачна рамка с амортисьори и механизъм за повдигане..

Тапицирано легло Ashley 1 - Легла

Тапицирано легло Ashley 1

€467

Тапицирано легло AshleyРазмери: L 182/ B 253/ H 105 смОписание:За матрак рамер: 160/200 смЦвят: Дамаска в бял цвят* Посочените цени са в лева, с ДДС* Допълнителни услуги като доставка и монтаж не са включени в цената* Допустими са печатни грешки..

Тапицирано Легло Ashley 2 - Легла

Тапицирано Легло Ashley 2

€467

Тапицирано легло Ashley 2Размери: L 182/ B 253/ H 105 смОписание:За матрак рамер: 160/200 смЦвят: Еко кожа в кафяв цвят* Посочените цени са в лева, с ДДС* Допълнителни услуги като доставка и монтаж не са включени в цената* Допустими са..

Тапицирано легло Lotto - Легла hover image

Тапицирано легло Lotto

€611

Lotto е изцяло тапицирано легло. Вдигнато е на елегантни метални крака. Има ракла с твърдо дъно 18мм бяло ПДЧВ цената на леглото са включени:Комплект механизми с газови амортисьори за повдигане на матрака.Метална подматрачна ламелна рамка.Размер..

Тапицирано легло Raffaello - Легла hover image

Тапицирано легло Raffaello

€522

Повдигаща се подматрачна платформа с цел използване на подматрачното пространство за съхранение. Повдигащи механизми с газови амортисьори за лесно повдигане на подматрачната платформа.Метална подматрачна ламелна рамка, гарантираща здравина и ста..

Тапицирано легло с метални крачета Amadeus - Легла hover image

Тапицирано легло с метални крачета Amadeus

€608

Тапицирано легло с компактни размери.Меките тапицирани детайли предотвратяват сблъсъка с твърди и остри ръбове.Леглото е на крака с възможност за лесно почистване на пространството под него.Механизъм за повдигане на матрака с цел използване на подмат..

text_pagination