Facebook Pixel

Легла

Тапицирано легло Loreyn - Легла hover image

Тапицирано легло Loreyn

€1137

Модерна тапицирана спалня в комплект с вградена метална подматрачна рамка и еластични букови ламели. За удобство е монтиран и амортисьорен механизъм за лесно повдигане. Под нея е обособена голяма ракла за съхранение на дрехи и вещи. Обемната мека таб..

Легло Guinness  - Легла hover image

Легло Guinness

€458

Тапицирано легло Guinness  с мека табла за максимален комфорт при облягане.Механизъм за повдигане на матрака с цел използване на подматрачното пространство за съхранение на багаж.Метална подматрачна ламелна рамка, гарантираща здравина и ста..

Легло Izida - Легла hover image

Легло Izida

€250

Легло Izida поднася стил и уют във вашата спалняИзбор на различни цветове за кожа/дамаска.Избор между различни декори ПДЧ 18 мм Egger.Размер за матрак:140/200 см - 487 лв160/200 см - 526 лв180/200 см - 592 смВ цената на леглото НЕ са включени:- Компл..

Легло Stella - Легла hover image

Легло Stella

€861

Легло с тапицирана табла и ракла зад нея като допълнително пространство за съхранение.Извити, овални форми на леглото. Избегната е възможността за удар в остри ръбове.Височината на царгите позволява свободно стъпване около леглото.Тапицираната табла ..

Легло със заоблени ръбове Chance - Легла hover image

Легло със заоблени ръбове Chance

€645

Легло с компактни размери ChanceМодел с извити, овални форми. Избeгната е възможността за удар в остри ръбове.Височината на царгите позволява свободно стъпване около леглото.Таблата е тапицирана и под подходящ наклон за максимален комфорт при об..

Легло със заоблени ръбове Nea - Легла hover image

Легло със заоблени ръбове Nea

€707

Легло Nea е с извити, овални форми. Височината на царгите позволява свободно стъпване около леглото.Тапицирана табла за добър комфорт.Метална подматрачна ламелна рамка, гарантираща здравина и стабилност.Механизъм за повдигане на матрака с цел из..

Тапицирана модерна спалня Katrina - Легла hover image

Тапицирана модерна спалня Katrina

€897

Тапицирана модерна спалня в комплект с вградена подматрачна рамка.•    Тапицираната табла на спалнята допринася за комфорта и удобството.•    Избор на дамаски и цветове по картел от богата колекция.•    С ламелна подматр..

Тапицирана модерна спалня Martin - Легла hover image

Тапицирана модерна спалня Martin

€882

Тапицирана модерна спалня в комплект с вградена подматрачна рамка.•    Тапицираната табла на спалнята допринася за комфорта и удобството.•    Избор на дамаски и цветове по картел от богата колекция.•    С ламелна подматр..

Тапицирана спалня Cleopatra - Легла hover image

Тапицирана спалня Cleopatra

€851

Конструкция – здрава дървена конструкция от масив, фазер и ПДЧ.Функция ракла – към това тапицирано легло е включен и еднолицев дунапренов /13 см. HR35/ матрак със здрава дървена рамка и шперплат, както и механизъм с амортисьори. Матрака също е тапици..

Тапицирана спалня Fellini - Легла hover image

Тапицирана спалня Fellini

€1009

Тапицирана модерна спалня в комплект с вградена подматрачна рамка.• Тапицираната табла на спалнята допринася за комфорта и удобството.• Избор на дамаски и цветове по картел • С ламелна подматрачна рамка с амортисьори и механизъм за повдигане..

Тапицирана спалня Joly - Легла hover image

Тапицирана спалня Joly

€891

Елегантна тапицирана спалня Joly ще допринесе за уюта на вашата спалня.Размер - за матрак 180/ 200 смЦвят: тъмно сивСпалнята може да бъде изработена в различни дамаски и цветове по избор на клиента.* Посочените цени са в лева, с ДДС* Допълнителни усл..

Спалня Katrin - Легла hover image

Тапицирана Спалня Katrin

€897

Тапицираната табла на спалнята допринася за комфорта и удобството.Избор от богата колекция по картел на дамаски и цветове.С ламелна подматрачна рамка с амортисьори и механизъм за повдигане.Размери спалня Ш/ В/ Дза матрак 140/ 200 - 155/ 107/ 230 см -..

text_pagination