Facebook Pixel
Седмица на дизайна в Милано 2008

Седмица на дизайна в Милано 2008


Salone Internazionale del Mobile


Salone Internazionale del Mobile заедно с International Furnishing Accessories, се завръща от 16 до 21 апил в квартал Rho, Милано с огромно разнообразие от превъзходни експонати. Това събити е различно от всяко друго в света и е не само лидер в областта на домашното обзавеждане в световен мащаб, но и невероятна възможност за среща на идеи от цял свят.

Както винаги има безкрайно голямо разнообразие от продукти и предложения. Salone Internazionale del Mobile заедно с International Furnishing Accessories е витрина за всички типове домашно обзавеждане, от единични артикули до цялостно обзавеждане и всички стилове, от класически до модерен. Най – голямата изненада ще бъде събитието на сцената на Sala delle Cariatidi at Palazzo Reale, където ще участва една от иконите на италианската култура, а също ще се представят и някои от най – известните произведения на изкуството.

Освен чисто комерсиалните предложения Salone Internazionale del Mobile показва и образователни събития, които представят италианската индустрия и мебелният дизайн пред света.

Питър Грийнауей: Тайната вечеря на Леонардо

Изложението ще започне с изключително новаторскато събитие представено от Питър Грийнуей, режисьор, известен със своята слабост към италианската история на изкуството. Той ще представи своя нов и вдъхновяващ „прочит” на най – известното и мистериозно произведение на изкуството - Тайната вечеря на Леонардо.

Офисите и изкуството

Тазгодишното Международно Бианале за работното пространство ще бъде на тема „Офисът като творчески център” и ще бъде представено от Микеланджело Пистолето.

Salone Satellite

В резултат на успеха на миналогодишното издание това е събитието, което представя млади и талантливи дизайнери.

FTK – Технология за кухнята

Технология за кухнята е събитието, което представя еволюцията на кухненските електроуреди за вграждане. Това е събитието е под мотото: Оригиналност и нововъдения.

Designing Designers 9-то издание 'Офисите и работните пространства за специалистите на знанието'

Това събитие е фокусирано върху офиса, като физическа и виртуална точка за сътрудничество, изследване и развитие и обмяна на информация, каквато е социално организационната му структура, хората да говорят един с друг, да се виждат един с друг, да си взаимодействат и да достигнат до комплексни решения.

Офис обстановката и значението и за продуктивността и качеството на работа, семинар организиран от IFMA Италия.

Обект на семинара са предимствата в резултат на стратегическото управление на работното пространство. Поглед над модерните тенденции и възможностите за развитие за подобряване на работното простарнство.

Gallery:

За повече информация: www.cosmit.it

За повече снимки: www.designboom.com


Add Comment