Facebook Pixel
Нова колекция италиански маси и столове от O&G

Нова колекция италиански маси и столове от O&G

Ние от Фърниш БГ имаме удоволствието да предложим на българския пазар колекцията от нови италиански маси и столове на O & G за всички ценители на дизайнерските мебели. Фирмата O & G е производител на маси и столове, които изнася по целия свят. Предлага богата гама италиански маси и столове, както в модерен стил, така и в ретро и класическа визия, от дърво до метал. Непрестанните проучвания и влагане на ноухау са характерни за компанията, за да предложат на пазара не просто маси и столове, а продукти с усъвършенстван външен вид, изпипани до съвършенство детайли, стабилни и издръжливи.

Основната философия на O & G е „Цветът е живот” и новата колекция маси и столове изцяло въплъщава тази концепция. В търсене на нови цветове, емоции, материали компанията предлага новаторски продукти, които да отговорят на потребителските очаквания и изискванията на пазара. Сред новите модели в колекцията на O & G ще видите класически, изчистени и стилни линии в дизайна на масите и столовете, а също и свежи и смели цветове като червено, оранжево и зелено. Ярките тонове, в които са решени масите и столовете ще придадат свежест и индивидуалност на Вашата трапезария, ще я отличат от стандартното и познатото, ще се превърнат в прекрасен цветен акцент в цялостния интериор на дома Ви, защото както проповядват от O & G : Цветът е живот!
Работейки с доставчици от ранга на O & G ние даваме гаранции на своите клиенти за високото качество на предлаганите от нас продукти.


Add Comment