Facebook Pixel

  • Online Consultation In English and Russian

  • Личен консултант - дизайнер

  • Гаранция на мебели 24 месеца

  • Отстъпки за цялостно обзавеждане

  • 3D интериорно проектиране

Интериорен дизайн и цялостно обзавеждане от Фърниш БГ.

От 2004 година ние Ви предлагаме комплексни услуги в сферата на интериорния дизайн и цялостното обзавеждане. Нашата компания е обзавела стотици жилища, ваканционни апартаменти, къщи и хотели. Залагаме на цялостната услуга – от създаване на интериорния проект до неговата пълна реализация с прецизен надзор от нашите дизайнери.

Искате ли и Вие да притежавата дома, за който винаги сте мечтали?

Обикаляли ли сте мебелните магазини и интериорните студиа без да откривате подходящо за Вас обслужване и обзавеждане?

За съжаление да откриете подходящия стил и да съчетаете сами всички мебели, материали и цветове може да се окаже непосилна задача.

Ние от Furnish BG можем да Ви предложим алтернатива с нашите услуги - интериорен дизайн и мебели по поръчка. Ние притежаваме индивидуалността, вниманието към всеки детайл, професионализма и коректността, които търсите!

Онлайн магазин

Нашият обновен онлайн магазин за мебели Ви очаква! С нашия екип сме подбрали качествени дивани, маси, столове, матраци, легла, осветление и други аксесоари от реномирани производители.

В него бързо, лесно и удобно може да разгледате и да поръчате избраните мебели. А нашите консултанти с удоволствие ще Ви помогнат да изберете подходящите цветове и размери.

Интериорен дизайн

Нашите дизайнери ще изработят за Вас вдъхновяващи ЗD визуализации на интериори за домове, офиси, заведения и хотели. Те имат дългогодишен опит и в проектиране на мебели по поръчка и кухни по поръчка.

Целта ни е да Ви улесним и създадем красив и функционален интериор, който дълги години да Ви дарява комфорт и уют.

В галерията на сайта ни можете да се запознаете с нашите завършени проекти. Там ще откриете проекти на мебели по поръчка, кухни и цялостни интериорни решения.

Мебели по поръчка за всеки

Вече няма нужда да правите компромиси със стила и качеството на Вашите мебели. С Фърниш БГ можете сами да създадете мебелите си според индивидуалното си виждане и финансовите си възможности.

Нашите мебели по поръчка и кухни са изработени от материали с доказано качество! Така ще сте сигурни, че Вашите мебели ще бъдат качествени, издръжливи и съобразени с Вашите нужди.

Очакваме Ви!

Марина Иванова

Основател и управител

Latest Blog