Facebook Pixel

Условия за плащане, доставка и гаранции

Сайтът Furnish.bg има специализирана насоченост, а именно продажба на мебели, битова техника и аксесоари и други през интернет мрежата по индивидуална поръчка на клиента. Всички цени, посочени в този сайт, са с включено ДДС и не включват цена за доставка! Тук сме представили мебели собствено производство, както и мебели на други български , италиански и други производители. При нас ще откриете богато разнообразие от стилове, материали и цветове, които ще отговорят на всеки вкус и потребности и то докато си стоите пред компютъра в най-удобното за Вас време.

Начините за плащане са следните:

I.Директно от сайта с банкови карти VISA или Master Card.

Сигурността на вашето плащане посредством кредитна карта се гарантира от националния картов оператор БОРИКА. Чрез Борика се авторизират плащания извършени с местни и международни дебитни и кредитни карти - MasterCard, Visa, American Express.

Как да изпратите поръчка:

Стъпка 1:Изберете желания продукт , определете цвят и количество. Натиснете бутона "Add to basket", за да го добавите към виртуалната Ви кошница.

Стъпка 2: Разгледайте избраните от Вас продукти, като натиснете бутона " View basket". Можете да промените и избраното количество продукти или да премахнете някой от продуктите чрез опцията "Delete" . За да запазите промените кликнете върху “Update”. Ако искате да продължите да поръчвате избере “Continue shopping”.

Стъпка 3: Ако решите да се откажете от поръчката си изберете опцията "Empty basket", а ако сте готови с поръчката си изберете "Proceed to checkout" Попълнете внимателно формата и изберете опцията за плащане с кредитна карта. Натиснете "Submit". В следващите 24 часа ние ще се свържем с Вас за потвърждение и уточняване на детайлите.

Стъпка 4: Ще ви бъде изпратено писмо с линк към сайт където может да направите плащането.. Трябва да попълните информацията от картата Ви, след което ще получите е-майл дали плащането е било успешно.

II. Плащане по банков път - След като изпратите Вашата поръчка към нас, ще Ви бъде изпратен e-mail с нашите банкови данни. Поръчката се изпълнява след получаване на превода.

III. Плащане с наложен платеж при доставка с куриер - Валидно е само за поръчки до 100 лв. Можете да получите пратката на посочен от Вас адрес или в офисите на куриерската фирма. При получаването трябва да заплатите стойността на стоката и доставката.

IV. Плащане в брой Осъществява се при получаване на стоката в наш търговски обект или на посочен от Вас адрес за доставка.

Доставка:

Мебелите се доставят на посочен от Вас адрес. Преди доставка ще се свържим с Вас за допълнителни уточнения. Някои от мебелите са в разглобен вид и е необходим монтаж. При желание от Ваша страна можем да Ви предложим услугите на нашия препрофесионален екип от монтажници. Сроковете за доставка на стоките са различни в зависимост дали са налични на склад или са по поръчка.

За налични стоки на склад - доставка до 5 работни дни. За мебели "по поръчка" - от 10 до 40 работни дни.

За повече информация и условията за връщане на стоки моля прочетете общите условия на Фърниш БГ ООД. Фърниш БГ ООД си запазва правото да променя цените без да дължи предварително уведомяване на своите потребители, както и да коригира сгрешени технически и други параметри на стоките. Възможни са печатни грешки, разлики в цветовата визуализация на потребителската компютърна конфигурация, както и промяна на дизайна на продуктите. Цветовете на всеки продукт са указани в текстовете към него. Всички запазени марки са притежание на техните собственици. Съдържанието на този сайт не може да бъде възпроизвеждано или показвано без писмено съгласие от фирма Фърниш БГ ООД. Фърниш БГ ООД има право по всяко време, без уведомяване на Потребителя, когато последният ползва Услугите , да прекратява, спира или променя предоставяните Услуги. Фърниш БГ ООД не носи отговорност спрямо Потребителите и трети лица за претърпени вреди и пропуснати ползи, настъпили вследствие прекратяването, спирането, променянето или ограничаването на Услугите и Стоките, изтриването, модифицирането, загубването, недостоверността, неточността, или непълнотата на съобщения, материали или информация, пренасяни, използвани, записвани или станали достъпни чрез Фърниш БГ ООД.

Гаранции

3 г. гаранция за кухни и корпусна мебел произведена от нашата фабрика. За останалите продукти на сайта - 1 или 2 години съгласно условията на производителя. Гаранцията е валидна от датата на доставка и важи за скрити дефекти, които не са възникнали след неправилна екслоатация на изделието.

Ние осигуряваме допълнителна сигурност на нашите клиенти, като им предоставяме възможност да застраховат своето обзавеждане.

Рекламации: Може да се свържете с Вашия търговски консултант или да ни се обадите на телефон +359 52 685568