Facebook Pixel

Управление на проекти & обзавеждане на хотели

Цялостни решения за обзавеждане на хотели, ваканционни комплекси и заведения.

Фърниш БГ има доказан опит в работата си с хотели и ваканционни комплекси. Ние познаваме туристическия бранш и имаме знанията и опита да Ви предоставим комплексни услуги, отговарящи на нуждите и изискванията на Вашия бизнес. Работили сме по интериорния дизайн и цялостното обзавеждане на редица хотели и жилищни комплекси, разположени в следните курорти и градове- Ахелой, Ахтопол, Балчик, Боровец, Бяла, Банско, Златни Пясъци, Каварна, Лозенец, Несебър, Обзор, Пампорово, Поморие, Приморско, Равда, Разлог, Синеморец,Созопол, Свети Влас, Троян, Царево, Велинград.
Ние предлагаме специално разработени пакети с хотелско обзавеждане и мебели за заведения, които да покрият напълно до най-малкия детайл като текстил, осветление, спално бельо и декорации. И всичко това издържано в един стил, според индивидуалните Ви предпочитания и разполагаем бюджет. При нас освен стандартни пакети с хотелско обзавеждане, можете да намерите и луксозни решения, които да подчертаят високия стандарт на Вашия ваканционен имот.
При нас ще получите цялостен пакет от услуги, а именно изпълнение на доставките и монтажните дейности, качествен контрол и координация на отделните звена и процеси.

В проектите ни, предназначени за специализирано обзавеждане на туристически обекти и заведения, се включват следните услуги:
    ** Изграждане на първоначална концепция за интериора, съобразена с идеите на инвеститора и стила на комплекса.
    ** Проектиране на мебели и подбор на обзавеждането според капацитета и размерите на помещенията.
    ** Изработване на мебели по поръчка.
    ** Организация на доставките и монтажните дейности.
    ** Контрол над изпълнението на проекта: контрол на подизпълнителите за качеството на изпълнение, спазването на сроковете, налагане на корекции при възникнали неточности.