Facebook Pixel
Кухнята - мобилна, стилна и удобна

Кухнята - мобилна, стилна и удобна


Факт е, че кухненското пространство е едно от местата, където се прекарва най – много време в стремеж към сътворяване на кулинарни произведения на изкуството. Ето защо обзавеждането в тази стая трябва да отговаря на много условия, да бъде прктично и функционално, да бъде стилно и елегантно, както и да излъчва уютна атмосфера

Предлагаме ви няколко кухненески композиции, които ще направят вашата кухня мобилна, стилна и удобна.

Актуалните тенденции залагат на ефектни цветни композиции в един или няколко комбинирани нюанса, както и преплитане на првоъгълни форми с овални очертания.

Предлагаме ви композиция съставена от плътни шкафове и чекмеджета и оформени етажерки и стъклени витрини. Подобно решение от една страна придава повече оригиналност и естетика на кухненското оформление, като в същото време можете да наредите по определен от вас начин отделните принадлежности.

Много функционално решение е да се спрете на шкаф, който е с ефектни вътрешни подразделения. Посредством плъзгащ се механизъм, вратата на този шкаф се изтегля, а вътре са оформени отделни рафтове. На това място можете да наредите например буркани, като чрез метални прегради рафтовете са превърнати в здрави етажерки.

Много инресно предложение е да се спрете на композиция, която е оформена с допълнителни мобилно оформени части. В долната част от композицията е обособена сгъваема масичка, която посредством плъзгащ се механизъм може да се измъква и прибира в общата композиция. Можете да използвате тази маса, когато ви трябва и след това да я приберете, без да отнемате от свободното пространство в кухнята. Още по – атрактивно и практично е да съчетаете този елемнт със шкаф, който по същият начин да се изтегля и прибира.

Чекмеджето, в което се нареждат различните прибори също може да бъде със специални подразделения. Това решение осигурява повече удобство и ред, тъй като всеки отделен прибор си има свое индивидуално място.

Избирайки подобна атрактивна композиция, ще внесете много стил и елегантност в кухненското помещение, като в същото време ще разполагате с практично и удобно реализиране на тази стая.


Add Comment