Facebook Pixel
Нашия последен завършен проект

Нашия последен завършен проект

В края на септември 2007 Furnish BG завърши своя последен проект- Sunset Residential complex в Koшарица.

Разположен сред източните хълмове на Стара планина, в самия край на село Кошарица, Sunset Complex предлага бърз и лесен достъп до курортите Несебър и Слънчев Бряг - 10 мин път с кола. Обектът се състои от две пет етажни сгради, разположени една срещу друга, предлагащи избор от ателиета, едно- и двустайни апартаменти. Елегантните архитектурни решения се открояват във всеки един детайл на комплекса, допълвайки се с оригиналния интериорен дизайн, носещ подписа на Furnish BG.

Sunset Residential complex е летен ваканционен комплекс. Обзавеждането е лежерно, с изчистени форми и светли цветове. Интериорният текстил е лек и ефирен, а присъствието на повече метал и стъкло придава необходимата "прохлада" на цялостната атмосфера. Проектът за обзавеждане на Furnish BG е изготвен специално за комплекса и цели да създаде определено настроение. Обзавеждането е съобразено с изискванията на пропърти мениджмънт компаниите и тур операторите за отдаване под наем.

Разработени са 5 пакета обзавеждане, определящи стила на цялостния интериор в комплекса

Marine Light създава морско настроение, дава приоритет на свободните пространства. Меките цветове на корпусната мебел – Walnut Avignon, внасят спокойствие и лежерност и се допълват от интериорния текстил и меката мебел. Следвайки тенденцията, масата и столовете са от метал и стъкло. Финален акцент към цялостната атмосфера внасят прецизно подбраните картини, декорации и осветителни тела.


Deep Kiwi създава по-загадачно и екзотично усещане. Корпусната мебел комбинира Cremona oak и Wenge Ferrara и създава по-ярък контраст и плътност. Наблегнато е на светлозелените цветове и по-изчистените форми, което придава свежест и натуралност, създава се екзотичен отенък.Другите три пакета отразяват индивидуалните изсквания и предпочитания на клиентите. Mountain Cranberry включва ексцентрично и цветно обзавеждане, разкриващо притежателя, като силна и страстна натура.Orchid клони към бежови тонове, креамави нюанси, леко и ненатрапчиво обзавеждане, целящи да създадат усещане за мекота и плавност.


Определяща за пакета Lapis-Lazuli е комбинация от светли мебели, цвят Cremona oak, и контрастиращи тъмно сини дамаски и интериорен текстил, придаващи усещане за чистота, спокойствие и сила.Furnish BG се стреми клиентите не да кажат „тази мебел е страхотна”, а „тази обстановка е страхотна” и тя да бъде в тон с тяхното лятно настроение. Целта е да се създаде обзавеждане с настроение.


Add Comment