Facebook Pixel
Нова колекция мека мебел от SOFTLINE

Нова колекция мека мебел от SOFTLINE

Ние от Фърниш БГ имаме удоволствието да Ви представим новата колекция мека мебел на световно известната датска компания SOFTLINE – производител на дизайнерска мека мебел и модерни и нестандартни решения. SOFTLINE е един от основните ни доставчици, с което гарантираме на своите клиенти сигурност и качество. SOFTLINE е на пазара за мебели и обзавеждане от 1979г. – компания с традиции и доказани позиции. Продуктите й се отличават с уникален и нетрадиционен дизайн, съчетан с функционалност и удобство.

SOFTLINE продължават да развиват и допълват продуктовия си каталог с нови и уникални мебели в тясно сътрудничество с екип от международно признати дизайнери. Новата колекция мебели обединява елегантен дизайн и многофункционалност за един модерен дом или обществена сграда. В последната колекция на SOFTLINE се съчетава простотата в линията на мебелите с разнообразие от цветове и материи, които позволяват да изберете мебели, отговарящи на вашите лични предпочитания, стил на живот и интериор на дома. А това е най-важното в съвременните разбирания за интериорен дизайн и обзавеждане – „умен” и иновативен дизайн в линията на мебелите.

Най-новата колекция на SOFTLINE е плод на успешната работа на екипа дизайнери на компанията, сред които и световно известния дизайнер Карим Рашид. Карим Рашид е един от най-плодотворните дизайнери на своето поколение и има забележителен принос в три от мебелните дизайни от колекция SOFTLINE’s 2010 - Blub, Pierce и Ottobed. Любителите на уникалния мебелен дизайн със сигурност биха оценили тези нови продукти.

На своите клиенти ние бихме искали да предложим най-доброто, а какво по-добро от мебелни серии в нетрадиционен и стилен дизайн, функционални и с доказано качество от производител от ранга на SOFTLINE. Ако и вие търсите точно това, разгледайте продуктите на датската компания, които предлагаме в нашия онлайн магазин за мебели.


Add Comment