Facebook Pixel

Производство и монтаж на мебели

Мебелна компания Фърниш БГ ООД е основана през 2004 г. Голям опит в мебелното производство и интериорния дизайн, традиции в качеството, високопрофесионален и динамичен екип - факторите, които ни позиционират като една от добрите мебелни фирми в България, специализиращи в проектирането и производството на висококачествени мебели и елементи за интериора по индивидуален дизайн.

Какво отличава нашите мебели? Преди всичко вниманието към детайла и контрола на качеството на всички производствени етапи. Стараем се да правим красиви и модерни мебели на достъпни цени.

ВСИЧКО ЗАПОЧВА ОТ МАТЕРИАЛА

За нашите мебели и кухни използваме само надеждни и изпробвани материали, като продукциите на: немската фирма EGGER- ламинирано ПДЧ, лакирани плочи с гланцово или матово покритие, МДФ плочи, влагоустойчиви компакт-плочи, плотове за кухни, первази и др.

Мебелно производство
Кухни по поръчка

Висококачествени мебели
Производство на кухненски мебели
Мебели на достъпни цени

и европейската компания KRONOSPAN - ламинирано ПДЧ, фурнирован МДФ, гланцови плочи, плотове за кухни, HPL, плотове от масив.

Евтини мебели
Български мебели по поръчка
Кухни по индивидуален проект

Тези компании са едни от водещите производители в Европа. Ключови преимущества на материалите - екологичност, модерни декори, иновативни технологи благодарение на които материалите са устойчиви на наранявания, на влажност и резки температурни промени.

Какъв материал да изберете за своята кухня? По този въпрос ще ви помогнат нашите дизайнери. Избора на материал зависи от много фактори като стила на кухнята, нейните функции и не на последно място - бюджета. Дизайнерите ни ще ви помогнат да изберете най-оптималния вариант според Вашия бюджет и без да пренебрегвате желаната визия и комфорт на кухнята.

ВИСОКОКАЧЕСТВЕН ОБКОВ И МЕХАНИЗМИ

При изработката на кухни, гардероби и др. мебели особенно внимание отделяме на обкова и механизмите, които използваме. Залагаме на доказали се компании с надеждни и иновативни продукти като: BLUM, Hettich, GTV.

Мебели по поръчка
Интериорен дизайнМебелно обзавеждане

КОНТРОЛ НА КАЧЕСТВОТО НА ВСИЧКИ ЕТАПИ

Как се случва това? Първоначално с Вас работи професионален дизайнер, който проектира мебелите и ги обмисля до най-малкия детайл. Разбира се създава и уникален дизайн на кухнята/мебелите/, който да се съчетава с цветовете и архитектурните дадености на помещението. Накратко дизайнера прави всичко възможно мебелите да се вписват в интериора на жилището Ви.

Следващ етап, след подписване на договора, по Вашия проект работи екип технолози, които проверяват всички конструктивни детайли: ниши, отстояния, тръби, отдушници... След окончателното съгласуване с технолога, мебелите отиват в отдела отговарящ за закупуването на материалите, след което се започва със самото разкрояване и сглобяване на новите Ви мебели. Последния етап- доставката и монтажа на изделията. Вашият консултант ще се свърже с Вас за уговаряне на удобен ден и час. Приемаме монтажа на мебелите толкова сериозно и отговорно, колкото и самото производство. До голяма степен качеството на готовата продукция зависи и от професионалния монтаж.

НА КАКВИ МАШИНИ СЕ ПРОИЗВЕЖДАТ МЕБЕЛИТЕ

Качеството на продукцията не зависи само от използваните материали и професионалното проектиране. Основен фактор е и какви машини се използват за изработката на изделията. В нашата фабрика разполагаме с нови и модерни машини за обработка на ламинирано ПДЧ и МДФ - суров и фурнирован. Също така предлагаме и качествено спрей боядисване на МДФ детайли, врати и елементи, за да придадем атрактивен вид на мебелите с богатия избор на цветове по RAL, от които да избирате.

СЕРВИЗНО И ГАРАНЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ

2 години гаранция на изработените от нас кухни, спални, гардероби и друга корпусна мебел. И дори след изтичането на гаранционния срок сме на разположение да решаваме възникнали проблеми.

Качествени мебели
Производство на мебели
Евтини мебели онлайн

Основна продукция, която произвеждаме е: кухни, спални, мебели за дневна и трапезария, легла, гардероби, мебели за спални, портманта, дрешници, детско обзавеждане, офис обзавеждане.

Друга дейност на нашата компания е изработката на обзавеждане за хотелски стаи, апарт-хотели, рецепции, ресторанти и заведения.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС И РАЗБЕРЕТЕ КАК ДА ПОЛУЧИТЕ ОТСТЪПКА ПРИ ПОРЪЧКА НА ОБЗАВЕЖДАНЕ