Facebook Pixel
Тенденции при декоративните ламинирани плоскости за мебели

Тенденции при декоративните ламинирани плоскости за мебели

Иновативните технологиите позволяват да се постигне изключително реалистичен ефект – визия и допир, както и високо качество и издържливост.

Най-новата колекция Trends 16/17 на Kronospan е идеалната комбинация от ДЪРВО, КАМЪК и МЕТАЛ. Тя включва 11 съвременни дървесни декора, 6 декора с алуминиево покритие и 10 декора работни плотове.

Тези актуални декори са представени в три интериорни стила – Нордик, Лукс, Метрополитан.

NORDIC

Вдъхновен от красотата и простотата на скандинавския дизайн. Меки, пастелни тонове, елегантни натурални дървесни нюанси, Нордик е изцяло посветен на естествените материали и светлите, спокойни тонове, в търсене на уют и функционалност.

METROPOLITAN

Този стил следва съвременните тенденции за урбанистично усещане чрез черни и сиви декори и се фокусира върху пресъздаването на интензивните светлосенки на градската среда. Тъмни дървесни декори, съчетани с алуминий, изграждат загадъчния и силен характер на Метрополитън.

LUXURY

Предлагаме Ви комбинация от луксозни мрамори, благородни сплави и топли дървесни декори. Чрез нея ще имате възможност да създадете интериор излъчващ екстравагантност, елегантност и разкош.

Надяваме се, че тези прекрасни декори са Ви вдъхновили. Ако Ви предстои обзавеждане ще се радваме да ви помогнем да видите идеята си реализиране. Изберете най-подходящия за вас декор и нашите дизайнери ще проектират мебелите, за които мечтаете.


Add Comment