Facebook Pixel
Нашите наскоро завършени проекти

Нашите наскоро завършени проекти


В края на януари 2007 г. Furnish BG завърши най-новите проекти в град Банско. Това са пет луксозни апартхотеля - Гранд Монтана, Маунтвю Лодж, Каса Мила и Орлово гнездо, включващи 114 апартамента и 15 луксозни хижи в Реденка Голф & Ски Клуб. Всички те се продават с Bulgarian Properties, една от водещите компании за недвижими имоти в България.


Апартаментите са напълно обзаведени и оборудвани в съответствие с всички изисквания за отдаване под наем, които туроператорите поставят. Материалът, използван за корпусните мебели е MFC. Много от нашите клиенти предпочитат цветното покритие Venge, което сме използвали обикновена или комбинирана с различни нюанси на дъб (сив, естествен, шампанско и пастел). Въпреки това имаме практически неограничени цветови опции и можем да изпълним вашите предпочитания във всеки цвят, който изберете за вашия апартамент.Материалът, използван за трапезните маси и столове, е масивно дърво, а цветовете варират от Venge до ясен. Диваните и фотьойлите могат лесно да се превърнат в легла. Използваните материи са в бежови, кафяви или ванилови нюанси. За Mountview Lodge предложихме много фин червен плат, който върви много добре с интериорния текстил и беше изборът на повечето от нашите клиенти. Нашият проект за обзавеждане за Casa Milla включва аксесоари за баня. Прекрасният избор на осветление и репродукциите на известни картини придадоха на апартаментите последния щрих, който ги направи да изглеждат завършени. Камините са оборудвани с всички аксесоари и придават на мястото топло усещане, което ви помага да имате релаксираща ваканция и зимно изживяване, което наистина да запомните.


За тези от вас, които обичат спокойствието, което животът близо до природата дава и които се наслаждават на топлото усещане на дървените мебели и искрящата камина, Furnish BG завърши 15 луксозни хижи в Реденка Голф & Ски Клуб. Корпусните мебели, масите и столовете за хранене са фино изработени от масивно дърво в цвят орех. Платовете и интериорния текстил са в бежови, оранжеви и златни нюанси. Аксесоарите за камина, снимките и няколко малки дизайнерски тайни правят тези хижи наистина да се чувстват като у дома си.Gallery:


Add Comment