Facebook Pixel

Монтажни услуги

Сблъсквали ли сте се със ситуация, в която си закупувате мебел и я получавате в напълно разглобен вид? Да, това е ужасно неприятно, особено ако и идея си нямате как да превърнете купчината плоскости и дюбели в секция, бюро, кухненски шкаф или др. Не е за пренебрегване и времето, с което трябва да разполагате, както и чистенето след това...

Ние от Фърниш БГ съзнаваме, че клиентът има нужда да заплати за продукт, който е напълно завършен. Вярваме, че не е нужно да притежавате сръчността на дърводелец и ценим времето Ви. Затова при поръчка на мебели и обзавеждане от нас ние предлагаме и техния монтаж.

Предлаганата от нас услуга протича в следните етапи:

1)Транспортиране – В деня на доставката нашата фирма транспортира цялото обзавеждане до Вашия дом.

2) Разпределение и сглобяване – С помощта на нашите дизайнери се прави инструктаж как да бъдат подредени мебелните артикули, след което се пристъпва към техния монтажа. Квалифицирани монтажници сглобяват отделните модули и ги монтират според плана.

3) Почистване и изнасяне на опаковките и отпадъците

При закупуването на кухня, монтажният процес е малко по-сложен. По-долу ще намерите списък на основните услуги, които можем да Ви предложим. Ако имате други изисквания, молим попитайте Вашият търговски консултант.

Стандартни монтажни услуги:

  • Монтаж и сглобяване на кухненски модули
  • Монтаж на работните плотове, изрязване на отвори за котлони и мивки.
  • Инсталация на мивки и батерии
  • Инсталация и тестване на уредите;
  • Разглобяване на старата Ви кухня, в това число премахване на всички съществуващи шкафове, мивки, кранове, работни плотове, и електрически уреди.
  • Електрически услуги- допълнителни електрически контакти и ключове, изместване на стари
  • Водопроводни услуги
  • Облицоване на стени с фаянс, гранит или стъкло
  • Монтаж на осветителни тела, в/на шкафове
  • Свързване на аспиратори към вентилационни отвори

Срок на изпълнение – Монтажът отнема от 1 до 7 дни в зависимост от вида и количеството на мебелите.

Приемане на мебелите – След приключване на монтирането, Вие преглеждате и приемате мебелите с наш представител.

Гаранция – Гаранцията за корпусната мебел и стоки в каталога на Фърниш БГ е 24 месеца.

Рекламация – При възникване на проблем или откриване на фабричен дефект можете да се свържете с вашия търговски консултант. Ние ще ви посетим в най-кратък срок. Нашите техници ще открият проблема и ще го отстранят, доколкото това е възможно. Към замяна на продукта се пристъпва в случай, че дефектите не подлежат на ремонт.

Замяна и Връщане на стока: - Не подлежат на замяна и връщане стоки и корпусна мебел които не са серийно производство и са изработени по индивидуална поръчка с персонализирани размери, материали и цветове по избор на клиента.

дата: 2020 / Фърниш БГ ООД