Facebook Pixel
Модулна система SMARTCUBE

Модулна система SMARTCUBE

Мечтаете ли за един по-красив и съвършен дом? А искате ли да да имате достатъчно място за съхранение на вещите си, без да нарушавате стила на жилището си? Вече няма нужда да се чудите как да поберете всичко, от което се нуждаете!
Система за рафтове и етажерки SMARTCUBE Ви позволява да създадете съвременни и практични системи за съхранение. Тя увеличава дизайнерските възможности при проектирането на жилищни и обществени интериори.Стелажите са изключително популярни в интериорния дизайн. Удобството им се крие във възможността им да съхраняват различни вещи. Също така могат да се използват за декоративни елементи като вази, статуи, снимки и други. Най-голямото им предимство е, че не натоварват пространството, а му придават лекота и простор. Затова най-често такъв тип метални стелажи и рафтове се използват в студиа и лофт помещение, където общото пространство се разделя на отделни зони - дневна, спалня или кухня.Универсалната система SMARTCUB позволява да се моделират безкрайно много варианти на открити рафтове, стелажи, висящи етажерки и други системи за съхранение. Те могат да се вграждат във вече съществуващи мебели, да се използват самостоятелно или в секции в комбинации с други материали.
Благодарение на елегантните профили и класическия дизайн, тези системи се вписват идеално във всеки интериор. Свържете се с нас и нашите любезни дизайнери ще Ви изготвят проект и ценова оферта според личните Ви нужди и предпочитания.
Add Comment