Facebook Pixel
Дизайн за подвижен живот

Дизайн за подвижен живот

Като се има предвид, че обществото става все по – подвижно и по - подвижно, като резултат от променливия трудов пазар трябва да се запитаме какво е необходимо за хората в движение и какъв трябва да бъде дизайна на техните мебели. Гъвкавостта и подвижността трябва да станат ключови концепции в днешният работещ свят. Промяна от нашия обиконовен стил на живот към подвижен ще означва да преодолеем желанието си за увеличаване на имужеството. Преместването на къща винаги е напрежение, тежест и скъпо. Дори с няколко помагачи, планирането, отнетото време, транспорта и сглобяването си е тежка работа.

Какво е Casulo?

Casulo е цялостен пакет с мебели за стая, който може да бъде сглобен за по– малко ото 10 минути, по – късно да се демонтира и пакетира, като стандартен евро палет 80 на 120 см. Не са необходими инстроменти при сглобяването. Пакета Casulo може да бъде транспортиран от всеки превозвач, като разходите ще са минимални. Casulo сам по себе си е здрав и не са необходими допълнителни опаковачни материали, когато е готов за транспортиране. Двама души могат да вдигнат, носят и сглобят целият пакет с мебели. Мебелите са направени от здрави и издръжли материали. Casulo предлага решение за днешният стил на живот „Това днес – трябва да се премести утре”.

Casulo е за подвижни хора, за работни обучения, студенти и хора, които често сменят своето местоживеене. За хора, които често се местят и наемат празна стая, и се нуждаят от обзавеждане на разумна цена.


Add Comment