Facebook Pixel
Как да се забавляваме

Как да се забавляваме

Времената се промениха, нещата се размиха и „сливането” се превърна повече от концепция: имеме сливане на поколенията, сливане на културите, сливане на кулинарно изкуство, сливане на музиката. Сега вече има и маса Fusion.

От много години масата за хранене е обект на дизайн. Те биват във всички форми, материали и стилове, но тя има само една функция: да бъде маса за хранене.

Хората обаче се променят драматично. Добре направените продукти все още имат само една функция, но хората все повече търсят емоционална стойност. Те не купуват просто хубав продукт: те търсят забавление, страст, емоции, моменти които да запомнят.

Затова в ерата на компютрите новите тенденции за почивка в дома са насочени към споделянето на незабравимите моменти с нашите приятели и семейство и стават важна част от нашия живот.

Когато дойде момента на семейно забавление маса Fusion има всичко за да споделите и запомните тези уникални моменти. Присопсобима за секунди, масата Fusion се трансформира в висококачествена билярдна маса или маса за игра. Създадена по изискванията на билярдната индустрия тази маса съчетава функционалността на маса за хранене заедно с билярдна маса или маса за игр а в едно. Масата Fusion придава нови вълнуващи измерения на забавлението в трапезарията.

В днешно време, когато говорим за добрият продукт не става въпрос само за страхотен дизайн, но и за живота, и за хората и за техните нужди от добро прекарване и споделяне на скъпоценните моменти. Прибавянето на емоционална стойност е ключовата характеристика на масата Fusion. Как да се забавляваме, как да създаваме уникални и незабравими моменти заедно с нашите приятели и семейства е основната идея и концепция.

И така след вечеря отворете масата и играйте заедно билярд с напитки след вечеря. Билярдът е една от игрите, която събира заедно млади и стари, мъже и жени, приятели и съседи.

Add Comment