Facebook Pixel
"Италианският път" на спокойствие, хармония и релакс.

"Италианският път" на спокойствие, хармония и релакс.

Спалнята – модерна и в същото време толкова традиционна, храм на мира и хармонията след дълъг работен ден. Това е мястото, където възстановяваме усещането за мир, хармония и релакс.

Нека се промъкнем в този храм и да го видим по „италиански начин“, чиито дизайнерски постижения носят короната на краля и заслужават да бъдат наречени „Слово № 1“.

Тези мебели излъчват дискретност, но категорично финес, характерен за модата с италианско влияние. Той съчетава минимализма на формите с топлината на естествените материали и финеса на детайла.


Присъствието им в интериора е толкова мощно, че не издържа на никаква конкуренция. Луксозното усещане се излъчва от материалите – камъкът с изключително топло усещане покрива стени или подове. Понякога подовете са покрити с дърво Venge със същия цвят като мебелите. Всички тъкани са изработени от естествени материали – най-често естествен лен и кожа. Комбинацията от неутрални цветове носи усещане за спокойствие, а прецизният подбор на светлини създава приказна атмосфера.

Кокетните мебели създават усещане за простор.

Съблекалнята е деликатно отделена от стъклена стена.


Add Comment