Facebook Pixel
Imm cologne е водещият световен пазар на мебели

Imm cologne е водещият световен пазар на мебели

imm cologne (от 15-21 януари 2007 г. в изложбения център в Кьолн) е мястото за срещи на международната мебелна индустрия. Imm cologne е водещият световен панаир на мебели. Цифрите говорят сами за себе си: около 1400 изложители, от които 65 на сто от други страни. Ще бъдат представени повече от 50 нации; около 130 000 търговски посетители от 125 страни, от които 50 процента са „приемащи решения”. Темата е модерно дизайнерско обзавеждане, аксесоари, текстил, осветление и цялостна философия за живот.

Най-интересното е:

В зала 11 основното послание е „Чисто“. Модерен дизайн на мебели, аксесоари за живот, текстил, осветление – сцените се определят от цели жизнени философии. Визии за бъдещето, съчетани с осезаема реалност. Самотни форми както за индивидуалисти, така и за любителите на дизайна; ако ви харесва, всичко става.

В основната зона (зали 2, 3 и 4) всичко се включва в живот концепции за стаи за дома; дизайни от естествено и масивно дърво с мебели за спалня. Има много нови неща, които можете да видите, например мебели, проектирани да вървят с вездесъщия плосък екран, Dolby съраунд системи и мрежови медии, в поток от иновации.

Сладки сънища: сега има специална офанзива към качествени и по-добри спални: представени и пълни с детайлни решения в зала 9 „Мечтател“. Завършено от матраци, спални системи, легла, одеяла, завивки, спално бельо и аксесоари.

Продуктите за вкъщи вече са елегантни; и от дълго време те са толкова добри, колкото конвенционалните артикули. Интелигентни, ултрамодерни, зрели и функционални, те са с постоянно нарастваща популярност. Всички тези категории са групирани в Smart Zone на Кьолн за продукти за пикапи, простиращи се през зали 7 и 8.
Един дух, три събития“ – [d3] дизайнерски таланти е на път да премине във втория кръг. Тази година творческата арена ще бъде разположена в зала 1 – Talent-Arena, излъчваща тройна концентрирана дизайнерска сила. Присъединете се към забавлението: състезанието за таланти „вдъхновено от одеколон“, където следващото поколение има шанс да покаже какво може.

В зала 4.1 модната дума е 'sittable'. Фокусът е върху масите, столовете и мебелите за трапезария; и с право. Зали 5, 6 и 10 ще покажат всички диванни таланти на мебелната индустрия.
В продължение на много години секцията „Идеални къщи“ в imm cologne привличаше широката публика.

Както през годините от 2003 до 2005 г., през 2007 г. те отново ще бъдат разположени в червени кубчета, но този път в централна позиция на Месебулевард, натоварената основна пешеходна ос север-юг през панаира в Кьолн. За първи път предстоящият imm cologne ще включва дизайн за идеалния дом от лондонския архитект Заха Хадид.
През 2007 г. imm cologne ще включва иновации. За първи път тази международна среща на мебелната индустрия ще бъде домакин и на ексклузивно архитектурно събитие. Озаглавен „Архитектурен код Кьолн“. Зала 1 ще бъде превърната във вълнуваща Gettogether-Arena за архитектура и изкуство; целта е да се изградят мостове от творческа дейност към удоволствие и чувственост, като се използва пълноценно синергията и се освобождава скрит потенциал. От 16-18 януари звезден архитект и видна личност от областта на изкуството и културата ще се срещнат на сцената на арената на imm cologne 2007.
След големия успех на imm cologne през годините от 2003 до 2006 г. наградата за интериорни иновации одеколон 07 ще бъде връчена за пети път. „Наградата за иновации в интериора одеколон“ изтъква изключителни постижения в сектора на обзавеждането. Наградите ще бъдат раздадени в пет категории: Най-добър артикул, Най-добра система, Най-добър детайл, Материална иновация и Класическа иновация.За повече информация посетете: www.imm-cologne.com


Add Comment