Facebook Pixel
Интериори в енергични цветове

Интериори в енергични цветове

Ако мислите нестандартно и имате нетрадиционен вкус, със сигурност ще одобрите някои от следните предложения за внасянето на ярки и енергични цветове в интериора на дома Ви:
Всекидневна стая в електриково и турско синьо

Електриковите и турско сини цветове са комбинирани с нюансите на белия и пясъчен цвят, придавайки в стайната атмосфера свежо морско настроение. Килимът от юта, ратановото канапе и завесите, изтъкани от лико, създават впечатление за топъл пясък. Морските акценти са пресъздадени чрез тапицерията на дивана и табуретката в турско синьо.


Плъзгащи се врати в синьо

Вдъхновена от житното поле, в което метличината и макът цъфтят, е приспособена стена с етажерки за прибори за хранене, пред която са поставени плъзгащите се врати в ярко синьо. Когато отворите вратите, пред Вас се открива палитра от цветове. Леките червени акценти прибавят весел елемент към интериора на стаята.


Тревисто зелено

Зеленият цвят винаги въздейства освежаващо – както зеленината на тревата или гората. В този интериор зеленият цвят е застъпен в два нюанса – тревисто светло зелено и тъмнозелено. Стените са в светъл цвят, за да могат да отразяват светлината в стаята, а мебелите са в тъмен, за да могат да изпъкват. Леки оранжеви ленти внасят разнообразие и ведрина в интериора.


Кухня с жълти акценти

За доминантен цвят на този интериор изборът е спрян на лъчезарния и енергичен цвят на слънцето. Меките жълти краски внасят топлина и уют в стаята, и се открояват добре на фона на черно-белите дизайнерски акценти. Жълтите нюанси в кухнята блестят като слънчеви лъчи и правят стаята по-светла.


Интериор в ярко жълто

Този интериор е свеж букет от топлите тонове – жълти и оранжеви. Килимчето и тапетите са в лимоновожълт цвят, а столовете са покрити с бели кувертюри с оранжеви флорални елементи и карета. Единствено бялата масичка е тази, която дава цветово спокойствие и отмаря погледа от ярките цветове.


Любимият цвят – червен

Червеният цвят придава бодрост и оживеност във всеки интериор. Един съвет за всички – не боядисвайте цялата си стая в червен цвят. Вплетете в дизайна на стената няколко ленти друг цвят - бледо лилав, бял, оранжев, които ще развеселят облика й.


Всекидневна стая в ягодов цвят

Жизнерадостното и весело съчетание на червено и бяло пробужда приповдигнато настроение. Цветовата комбинация на райета е дублирана и при дизайна на дивана. Доминантният цвят е белият, а червеният присъства в определени акценти на стената, дивана и табуретката, но определено той е по-въздействащият и привличащ внимание цвят.


Мебели в класически цветове

Интериорният фон е изцяло бял – снежно бял. От Вас зависи какъв дух и настроение ще придадете на стаята Ви. За да може всяка една мебел да изпъкне със своята форма и дизайн, то е необходимо цветово разнообразие. Както забелязвате, тук са използвани цветове като лилаво, червено и оранжево, които придават на интериора веселост и оживеност.


изт. www.bgstroitel.com


Add Comment