Facebook Pixel
Ваканционен комплекс обзаведен от Furnish BG за летен сезон 2010

Ваканционен комплекс обзаведен от Furnish BG за летен сезон 2010

Фърниш БГ ръководи и реализира проект за цялостното обзавеждане, интериорно проектиране и декориране на 90 апартамента в комплес Емберли в най-бързо развиващия се черноморски курорт - Лозенец. Емберли е луксозен апарт хотел, изграден по най- високи стандарти. Комплексът беше напълно завършен и отвори врати на 1 юли - за да предостави на своите бъдещи гости и собственици на апартаменти една тиха и спокойна почивка в най-летните месеци, съчетаваща запазените природни богатства и истинския лукс.

Ние имахме задачата и удоволствието да подчертаем високия стандарт на комплекса с интериорен дизайн, следващ стилна и изчистена линия в светли тонове. Всички апартаменти са напълно оборудвани до най-малкия детайл - мебели, кухненски уреди и съдове, спални комплекти и декорации - всичко необходимо за перфектното хотелско обзавеждане. А светлите тонове внасят усещането за истинска светлина, чистота и релакс.


Друга част от работата ни бе интериорното проектиране и обзавеждането на модерния пул бар и ресторант с над 150 места към комплекса. Избрахме интериорен дизайн във фюжън стил и създадохме уютна атмосфера, допълнена от нежни бели завеси и бяла ратанова мебел с модерна линия.

За своя клиент - Емберли Дивелопмънтс ООД - се погрижихме да предоставим цялостни интериорни решения, съобразени със стила и индивидуалността на апартхотела и същевременно носещи истински комфорт и усещане за лукс за бъдещите му гости.

За повече подробности относно интериорния проект за комплекс Емберли, както и информация за други ваканционни комплекси, които сме обзавели и оборудвали, може да разгледате секцията със завършени проекти..


Add Comment