Facebook Pixel
Защо най-добрата кухня е индивидуално изработената?

Защо най-добрата кухня е индивидуално изработената?

За създаването на красив интериор в кухнята не е достатъчен просто добър ремонт. Важни са правилно разположените мебели с цветове и стил, съчетаващи се хармонично с останалото обзавеждане. Освен това кухнята трябва да бъде функционална, удобна и комфортна – затова правилният избор на кухня е много важен, труден и изискващ творчески подход.

В процеса на проектиране на кухнята дизайнерите вземат с точност всички необходими размери – това е много важна стъпка, тъй като и най-малките разминавания могат да създадат проблеми при изработката на кухненските шкафове. Обсъждат се различите варианти на цветове и материали, предпочитания за техника, оборудване, вградени механизми и т.н. След това се изработва проекта на кухнята, по който впоследствие се нанасят нужните корекции.

Монтажът се осъществява от монтажници професионалисти, които освен монтирането на кухненските шкафове инсталират и свързват цялата кухненска техника и оборудване с максимална прецизност. Накратко – стандартните кухни, закупени като готови кухненски модули не могат да се конкурират с индивидуално проектираните, които са 100 % рационално и финансово оправдани.

Защо да поръчате кухня при нас?

Фърниш БГ е фирма - производител

Ние продаваме кухни и корпусна мебел, която проектираме и произвеждаме сами. Това съществено влияе на достъпността на тези мебели, защото не се нуждаем от складове и търговски помещения. Произвеждаме както по-стандартни и достъпни кухни и корпусна мебел, така и елитни мебели от висок клас.

Обширен опит

Можем да се похвалим с професионален опит в изработката и проектирането на мебели и кухни по поръчка. Нашите монтажници са професионалисти и качествено монтират и инсталират кухненските мебели и оборудване.

Безплатна консултация

Ако не можете да решите какво точно кухня би била най-подходяща за Вас, нашите дизайнери с удоволствие ще Ви помогнат в избора на стил, материали, уреди, оборудване и всичко нужно за проекта.

Качествени материали

За изработването на корпусната мебел Фърниш БГ залага винаги на използването на качествени материали, независимо от техния конкретен вид. Това е залог за създаването на качествена продукция и ние не правим компромиси при избора им.

Различни конфигурации, различни стилове

Изработваме кухни в различни стилове – хайтек, класически, кънтри, рустик, хармонично вписващи се в различните интериори. Колкото и да е различен дизайна им обаче, едно и винаги постоянно - гаранцията за функционалност.

Нашите специалисти ще Ви помогнат при избора на всички компоненти, така че създадената от нас кухня да Ви радва дълги години!


Add Comment