Facebook Pixel

Пълна трансформация на кухня

Пълна трансформация на кухня

Разликата е поразителна, а резултата - повече от задоволотелен. Направили сме фото-репортаж на целия процес - от 3D визуализациите, през ремонтните и монтажни дейности и накрая завършения продукт.

Новата кухня стана по-просторна, функционална и с модерна визия.

Кухнята е изработена с иновативни материали и механизми. Всички врати и чекмеджета са с плавно затварян. Горния ред шкафове са със скрита кант дръжка с вградено LED осветление, което се включва когато прокарате ръка до сензора.

Смелата комбинация на дървесен декор със силно изразена шарка и черния гланцов плот, се получи много добре. Кухнята изпъкна като ярък акцент в така или иначе светлото помещение.

Телевизорът умело е прибран в шкаф с гръб от черно стъкло, който е като продължение на кухнята. Идеята е да се спести място и да не изпъква телевизора в интериора.

Инвестицията в качествена битова техника е важна, особено ако готвенето е вашата страст. Модерни хладилници с вградени ледогенератор и система за по-дълго съхранение на плодове и зеленчуци. Има вградена микровълнова, мощни и качествени абсорбатори. Това са уреди, които ще ви служат дълги години, и не трябва да правите компромиси при техния избор.

Това важи и за механизмите на кухните. Най-качествените, които ние използваме са BLUM и HETICH. С тях можете да сте сигурни, че ще отваряте и затваряте чекмеджетата с едно леко движение, а вътре всичко ще е организирано и подредено.

Преди

3D Визуализация

След

Изработка на мебели Варна

Искате и вашето жилище да изглежда така?
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС!