Facebook Pixel
Станете член на Furnish BG Client Club

Станете член на Furnish BG Client Club

Станете член на Furnish BG Client Club и намалете разходите си за мебели и обзавеждане

Какво е Furnish BG Client Club?

Furnish BG Client Club е програма за лоялност към Furnish BG. Тя ви гарантира достъп до специални предложения и отстъпки. Furnish BG Client Club е нашето желание освен качествени продукти и услуги да ви предложим и допълнителни предимства. Това е начинът, по който изразяваме нашата признателност към Вас, нашите клиенти.

Кой може да получи Furnish BG Client Club?

Клиентската карта се издава на всички клиенти, направили поръчка за цялостно обзавеждане или за отделни артикули на стойност над 3000 евро:

- клиенти направили поръчка от 3000 до 5000 евро получават СРЕБЪРНА КЛИЕНТСКА КАРТА и 3% отстъпка за всички продукти и услуги на Furnish BG.

- клиенти направили поръчка над 5000 евро получават ЗЛАТНА КЛИЕНТСКА КАРТА и 5% отстъпка за всички продукти и услуги на Furnish BG.

Какви са предимствата от членство във Furnish BG Client Club?

Обзавеждането на нашият дом е процес, който никога не завършва. Някои неща просто остаряват морално, други се заменят с по –добри, трети се уморяваме да ги гледаме, като дивана или масата за хранене наприме, или просто искаме нашата кухня да е по - функционална, а спалнята по – красива. Често промените в живота ни са последвани от желание за промени и в обзавеждането на нашия дом. Все повече хора стават собственици на втори дом близо до морето или в планината и искат обзавеждането в него да е в тон с тяхното ваканционно настроение.

В тези, а и в други случаи ако сте член на Furnish BG Client Club Вие ще може да се възползвате от нашата програма за лоялни клиенти и ще получите отстъпка от 3% до 5% от сумата на вашата поръчка. Клубната карта Furnish BG Client Club не е поименна и от нея могат да се възползват ваши роднини или ваши приятели, които ще получат съответната отстъпка при поръчка към нас. За потвърждение те трябва да покажат съответната карта на екипа на Furnish BG. Отстъпката важи както за цялостно проектиране и обзавеждане, така и за отделни артикули.

Общи условия за членство във Furnish BG Client Club:

1. Клубна карта Furnish BG Client Club се издава от "Фърниш" ООД.

2. Клубната карта се издава на лица, направили поръчка за цялостно обзавеждане или за отделни артикули на стойност над 3000 евро.

3. Клиентската карта не важи за други отстъпки и промоции.

4. Клиентската карта е с неограничен срок на валидност.

5. Клиентската карта се получава по пощата, на адрес посочен от клиента или лично в някой от офисите на компанията

6. Притежател на клиентската карта може да стане както български, така и чуждестранен гражданин.

7. В случай, че клубната карта бъде изгубена, открадната или унищожена се издава нова карта с нов номер.

For more information please contact us


Add Comment