Facebook Pixel

3Д Визуализация

Какво е 3Д визуализация Варна?

В най-простата си форма рендирането е термин от компютърната графика. Той описва процеса на изобразяване, визуализация или създаване на модели с помощта на компютърна 3D програма. 3D изобразяването осигурява реалистични презентации на картини, сцени или във Вашия случай визуализация на Вашия дом. То илюстрира изграждането на стени, облицовки, мебели, декори, както и цялостно оформление на пространствата. Съвременните възможности на 3Д визуализацията позволяват всяка идея да бъде материализирана. Вече не е необходимо да чертаете сложни схеми и да впрягате с всичка сила въозбражението си, за да видите завършен Вашия нов дом. С 3D проектирането е лесно да видите как ще изглежда домът Ви след ремонт или с нови мебели.

Ние от Фърниш БГ предлагаме на всички наши клиенти професионално изготвянето на 3D проекти. Изобразяването ще Ви помогне да вземете най-доброто решение за Вашия дом и да визуализирате всяка промяна или идея, която имате за него. От вписването на нова мебел в сегашния Ви интериор до цялостно ново обзавеждане, интериорно проектиране и декориране на всички помещения. 3D визуализацията Ви дава възможност да експериментирате с различни идеи и да изберете тази, която Ви допада най-много и задоволява индивидуалния Ви вкус и изисквания. Може да експериментирате с различни подредби на мебелите и цветовете, за да изберете най-функционалното решение.

Предимства на 3D планирането на интериори

Предимствата на 3D изобразяването могат да се усетят още в началните етапи на планирането на проекта. Тъй като дизайнерите започват да проектират разпределения, покрития и мебели, 3D планирането им дава възможност да моделират всичко едновременно. Така те могат да видят как се съчетават отделните елементи и дали създават чувството, което клиентът иска. А също и дали мебелите ще се съберат в даденото пространство. Тези изображения могат да помогнат и за идентифициране на недостатъците на жилището, които биха могли да бъдат пренебрегнати чрез конвенционалния 2D подход. След като са забелязани, те могат да бъдат обсъдени с клиента и коригирани преди да започне строителната работа.

3D изображенията са много полезни и при тестването на цветове и материали. Например, дизайнерът може да изпробва няколко цвята боя, за да определи този, който отговаря на стила на клиента, без да ползва четка, молив или сложни макети. Най-често 3D проектирането намира приложение за визуализиране на интериори – къщи, апартаменти, заведения, обществени помещения, офиси и други.

Предвид всичките си предимства, е трудно да се опровергае, че 3D визуализирането е технология на бъдещето. Тя е по-реалистична, по-евтина, отнема по-малко време и привежда вашата компания в съответствие със съвременните тенденции. Напредъкът на цифровите изображения не достигна своя зенит и с течение на времето ще видим повече новости в областта на дизайна.

Точно затова ние работим с най-добрите специалисти в бранша и сме готови да реализираме всяко Ваше хрумване, изготвяйки за Вас индивидуални интериорни проекти. Стараем се винаги да сме в крак с новите тенденции, за да предоставим нашите знания във ваша полза.

За повече информация моля свържете се с нас на: info@furnish.bg