Facebook Pixel Социална мрежа на магазин за мебели furnish bg Обаждане за обзавеждане Варна Изпрати запитване за мебели по поръчка Варна
Зареждане на мебели по поръчка Варна .
Филтрирай

"" was successfully added to your cart.

Вашата кошница Виж любимите

Мебели

Материал
Нашите гардероби са изработени по индивидуална поръчка с размери и цветове съобразени с вашето жилище. Те ще добавят уникална визия на Вашата спалня. Изчистен дизайн, дървесни и цветни декори, практично вътрешно разпределение с много място за закачалки и чекмеджета. Нашите предложения са идеалното решение за съхранение на Вашите вещи и дрехи.
Водим се преди всичко от изискванията на клиентите и пространствените ограничения на жилището им. Материалите, които предлагаме са разнообразни – ламинирано ПДЧ, фурнирован или лакиран МДФ, масив дъб и чам. За моделите с плъзгащи се врати, използваме различни марки качествени механизми. Защото за нас качеството е определящо и работим единствено с доказани се със своята надеждност производители.

Гардеробите могат да бъдат изработени в желаните от Вас цветови комбинации. Могат да бъдат направени, съчетавайки други материали като огледала, цветни стъкла, цветни алуминиеви кант дръжки, различни видове обков и механизми.

Всички мебели по поръчка се монтират в срок от наши професионални монтажни екипи. Доставката може да бъде извършена до всеки град в България и Европа.

Ако имате въпроси, моля свържете се с нашите консултанти на телефон: 052/ 68 55 68 или изпратете запитване на имейл: info@furnish.bg
  • 1
  • 2

Изпрати запитване

Моля попълнете всички полета коректно

Съгласен съм личните данни да бъдат обработени за целите на сайта.
Моля въведете четирите цифри под снимката
Пишете ни за кухни по поръчка Варна