.
Филтрирай

"" was successfully added to your cart.

Вашата кошница Виж любимите

Мебели

МатериалНашите гардероби са изработени по индивидуална поръчка с размери и цветове съобразени с вашето жилище. Те ще добавят уникална визия на Вашата спалня. Изчистен дизайн, дървесни и цветни декори, практично вътрешно разпределение с много място за закачалки и чекмеджета. Нашите предложения са идеалното решение за съхранение на Вашите вещи и дрехи.
Водим се преди всичко от изискванията на клиентите и пространствените ограничения на жилището им. Материалите, които предлагаме са разнообразни – ламинирано ПДЧ, фурнирован или лакиран МДФ, масив дъб и чам. За моделите с плъзгащи се врати, използваме различни марки качествени механизми. Защото за нас качеството е определящо и работим единствено с доказани се със своята надеждност производители.

Гардеробите могат да бъдат изработени в желаните от Вас цветови комбинации. Могат да бъдат направени, съчетавайки други материали като огледала, цветни стъкла, цветни алуминиеви кант дръжки, различни видове обков и механизми.

Всички мебели по поръчка се монтират в срок от наши професионални монтажни екипи. Доставката може да бъде извършена до всеки град в България и Европа.

Ако имате въпроси, моля свържете се с нашите консултанти на телефон: 052/ 68 55 68 или изпратете запитване на имейл: info@furnish.bg
  • 1
  • 2

Изпрати запитване

Моля попълнете всички полета коректно

Съгласен съм личните данни да бъдат обработени за целите на сайта.
Моля въведете четирите цифри под снимката