Facebook Pixel Социална мрежа на магазин за мебели furnish bg Обаждане за обзавеждане Варна Изпрати запитване за мебели по поръчка Варна
Зареждане на мебели по поръчка Варна .
Филтрирай

"" was successfully added to your cart.

Вашата кошница Виж любимите

Мебели

Материал


Вградени гардероби

Вградените гардероби са един уникален начин, за да извлечете максималното и от най-малкото пространство.
Предлагаме Ви проектиране и изработка на гардероби в ниша и дрешници според Вашите нужди, размери и бюджет. Гардеробните системи, които изработваме са функционални, красиви и най-вече издържливи. Удобни са за подреждане и съхранение на дрехи, спално бельо, обувки, чанти и всичко, от което се нуждаете. Помислили сме за Вашето удобство, така че да имате удобен достъп до вещите си. Можете да избирате от богата ни гама цветове и качествени материали, които предлагаме за изработката на гардеробите по поръчка.

Основната ни цел е мебелите, които произвеждаме да стилни, функционални и най-вече да Ви служат дълго време. Подбираме внимателно използваните материали и механизми, според тяхното качество, цена и доказана издържливост. Проектантите ни се съобразяват преди всичко с бюджета на клиента и качеството на материалите. Нашите кухни, спални, дневни, детски и друга корпусна мебел по поръчка се изработват от МДФ или ламинирано ПДЧ 18. Всички краища са кантирани с ПВЦ кант 1мм и 2мм. Не пестим материали и труд и не рискуваме да впечатляваме с измамно ниски цени.

Не предлагаме мебели, които ще трябва да подмените след 2 години, защото вече не изглеждат актуално и са с наранени покрития, избелели или с разлепени кантове. Разбира се за всеки, който има нужда от качествено и красиво обзавеждане, но не може да си го позволи веднага, предлагаме варианти за разсрочено плащане.

Ако имате въпроси, моля свържете се с нашите консултанти на телефон: 052/ 68 55 68 или изпратете запитване на имейл: info@furnish.bg

Изпрати запитване

Моля попълнете всички полета коректно

Съгласен съм личните данни да бъдат обработени за целите на сайта.
Моля въведете четирите цифри под снимката
Пишете ни за кухни по поръчка Варна