.
Филтрирай

"" was successfully added to your cart.

Вашата кошница Виж любимите

Мебели

Материал


Вградени гардероби

Вградените гардероби са един уникален начин, за да извлечете максималното и от най-малкото пространство.
Предлагаме Ви проектиране и изработка на гардероби в ниша и дрешници според Вашите нужди, размери и бюджет. Гардеробните системи, които изработваме са функционални, красиви и най-вече издържливи. Удобни са за подреждане и съхранение на дрехи, спално бельо, обувки, чанти и всичко, от което се нуждаете. Помислили сме за Вашето удобство, така че да имате удобен достъп до вещите си. Можете да избирате от богата ни гама цветове и качествени материали, които предлагаме за изработката на гардеробите по поръчка.

Основната ни цел е мебелите, които произвеждаме да стилни, функционални и най-вече да Ви служат дълго време. Подбираме внимателно използваните материали и механизми, според тяхното качество, цена и доказана издържливост. Проектантите ни се съобразяват преди всичко с бюджета на клиента и качеството на материалите. Нашите кухни, спални, дневни, детски и друга корпусна мебел по поръчка се изработват от МДФ или ламинирано ПДЧ 18. Всички краища са кантирани с ПВЦ кант 1мм и 2мм. Не пестим материали и труд и не рискуваме да впечатляваме с измамно ниски цени.

Не предлагаме мебели, които ще трябва да подмените след 2 години, защото вече не изглеждат актуално и са с наранени покрития, избелели или с разлепени кантове. Разбира се за всеки, който има нужда от качествено и красиво обзавеждане, но не може да си го позволи веднага, предлагаме варианти за разсрочено плащане.

Ако имате въпроси, моля свържете се с нашите консултанти на телефон: 052/ 68 55 68 или изпратете запитване на имейл: info@furnish.bg

Изпрати запитване

Моля попълнете всички полета коректно

Съгласен съм личните данни да бъдат обработени за целите на сайта.
Моля въведете четирите цифри под снимката