Facebook Pixel Социална мрежа на магазин за мебели furnish bg Обаждане за обзавеждане Варна Изпрати запитване за мебели по поръчка Варна
Зареждане на мебели по поръчка Варна .


3Д Визуализация

Какво е 3D визуализиране?


В най-простата си форма рендирането е термин от компютърната графика. Той описва процеса на изобразяване, визуализация или създаване на модели с помощта на компютърна 3D програма. 3D изобразяването осигурява реалистични презентации на картини, сцени или във Вашия случай визуализация на Вашия дом. То илюстрира изграждането на стени, облицовки, мебели, декори, както и цялостно оформление на пространствата. Съвременните възможности на 3D визуализацията позволяват всяка идея да бъде материализирана. Вече не е необходимо да чертаете сложни схеми и да впрягате с всичка сила въозбражението си, за да видите завършен Вашия нов дом. С 3D проектирането е лесно да видите как ще изглежда домът Ви след ремонт или с нови мебели.


Ние от Фърниш БГ предлагаме на всички наши клиенти професионално изготвянето на 3D проекти. Изобразяването ще Ви помогне да вземете най-доброто решение за Вашия дом и да визуализирате всяка промяна или идея, която имате за него. От вписването на нова мебел в сегашния Ви интериор до цялостно ново обзавеждане, интериорно проектиране и декориране на всички помещения. 3D визуализацията Ви дава възможност да експериментирате с различни идеи и да изберете тази, която Ви допада най-много и задоволява индивидуалния Ви вкус и изисквания. Може да експериментирате с различни подредби на мебелите и цветовете, за да изберете най-функционалното решение.


Предимства на 3D планирането на интериори


Предимствата на 3D изобразяването могат да се усетят още в началните етапи на планирането на проекта. Тъй като дизайнерите започват да проектират разпределения, покрития и мебели, 3D планирането им дава възможност да моделират всичко едновременно. Така те могат да видят как се съчетават отделните елементи и дали създават чувството, което клиентът иска. А също и дали мебелите ще се съберат в даденото пространство. Тези изображения могат да помогнат и за идентифициране на недостатъците на жилището, които биха могли да бъдат пренебрегнати чрез конвенционалния 2D подход. След като са забелязани, те могат да бъдат обсъдени с клиента и коригирани преди да започне строителната работа.


3D изображенията са много полезни и при тестването на цветове и материали. Например, дизайнерът може да изпробва няколко цвята боя, за да определи този, който отговаря на стила на клиента, без да ползва четка, молив или сложни макети. Най-често 3D проектирането намира приложение за визуализиране на интериори – къщи, апартаменти, заведения, обществени помещения, офиси и други.


Предвид всичките си предимства, е трудно да се опровергае, че 3D визуализирането е технология на бъдещето. Тя е по-реалистична, по-евтина, отнема по-малко време и привежда вашата компания в съответствие със съвременните тенденции. Напредъкът на цифровите изображения не достигна своя зенит и с течение на времето ще видим повече новости в областта на дизайна.


Точно затова ние работим с най-добрите специалисти в бранша и сме готови да реализираме всяко Ваше хрумване, изготвяйки за Вас индивидуални интериорни проекти. Стараем се винаги да сме в крак с новите тенденции, за да предоставим нашите знания във ваша полза.


За повече информация моля свържете се с нас на: info@furnish.bgНазад към магазин за мебели Варна
Продължи да пазаруваш мебели по поръчка

Изпрати запитване

Моля попълнете всички полета коректно

Съгласен съм личните данни да бъдат обработени за целите на сайта.
Моля въведете четирите цифри под снимката
Пишете ни за кухни по поръчка Варна