Facebook Pixel Социална мрежа на магазин за мебели furnish bg Обаждане за обзавеждане Варна Изпрати запитване за мебели по поръчка Варна
Зареждане на мебели по поръчка Варна .
Филтрирай

"" was successfully added to your cart.

Вашата кошница Виж любимите

Мебели

Материал
Марка


TB модули и секции

Всички модели холни секции и ТВ шкафове в категорията са примерни проекти. Както виждате се стремим да задоволим всеки вкус. В колекцията имаме различни стилове – античен, практичен, футуристичен. Модулите могат да са един, два или повече. Какво ще изберете зависи от вас. Но ако нещо не подхожда на вашия стил или цвят, обадете се или ни пишете, за да разберем от какво се нуждаете. Нашите дизайнери могат да Ви ги изработят по индивидуална поръчка с желаните от Вас цветове и размери. Ако си харесате някой от моделите ни, не се колебайте и ни изпратете запитване за проекта и цената.

Холните секции и ТВ шкафове са проектирани, така че да задоволят изискванията на всяко едно модерно домакинство. В тях залагаме на елегантния външен вид, практичността на конструкцията и последните тенденции в интериорния дизайн. Нашата цел е да създадем мястото, което Ви е необходимо, за да съберете всички уреди и аксесоари, от които се нуждаете. Точно заради това шкафовете са изработени с различен брой чекмеджета и рафтове.

Всички артикули, които предлагаме в сайта могат да бъдат направени и по индивидуална поръчка. Нашите проектанти ще се съобразят не само с пространствените възможности на жилището Ви, но и ще Ви консултират за подходящите материали, цветови комбинации и актуалните тенденции. Даваме гаранция на изработените от нас мебели за срок от 3 години.
Мебелите и кухните се монтират от нашите професионални екипи в предварително уговорен с клиентите срок.

Ако имате въпроси, моля свържете се с нашите консултанти на телефон: 052/ 68 55 68 или изпратете запитване на имейл: info@furnish.bg


Изпрати запитване

Моля попълнете всички полета коректно

Съгласен съм личните данни да бъдат обработени за целите на сайта.
Моля въведете четирите цифри под снимката
Пишете ни за кухни по поръчка Варна