Facebook Pixel
Три интересни дизайна на холни маси

Три интересни дизайна на холни маси

Ако скоро сте ремонтирали или Ви предстои обновление на интериора, задължително се нуждаете от нови мебели. Но знаете ли от къде да започнете? Често хората се заблуждават и още преди да е готов проекта са закупили част от мебелите. Така е възможно да се получи несъответствие в стиловете на различните елементи и някой от тях да бъде засенчен. Препоръчваме Ви да не избързвате! Особено, когато става въпрос за избора на холна масичка. Тя е незаменима част от интериора и често е центъра на всекидневната. Затова трябва да се откроява и да не бъде избирана с лека ръка. В тази статия ще Ви представим три интересни идеи за кафе маси. Фокусирали сме се на нестандартните форми и уникалността им. Освен това не забравяйте, че ние от Фърниш БГ изработваме мебели по поръчка. Не се колебайте да се свържете с нас, ако някой от моделите Ви допада.
Земни форми


Вдъхновени от природа. Тези помощни маси изпъкват с естествения цвят на дървото и ясно виждащите се кръгове. Съчетани със стъкло, те биха стояли добре във всяка всекидневна.


Естествено и свръхестествено


Тези холни маси впечатляват с комбинацията от стъкло и свръхестествени форми.


Минимализъм, геометрия, маркети


Тези маси са вдъхновени от минималистичния дизайнерски стил. В тях се съчетава белия цвят и усещането на минимализъм. Освен това геометричните фигури и маркети са включени, за да създават допълнително пространство. Било то за поставяне на книги, вестници или място, където децата да си играят.


Add Comment