.
Филтрирай

"" was successfully added to your cart.

Вашата кошница Виж любимите

Мебели

Модел
Дивани

Диванът е задължителен елемент от обдавеждането на всяко жилище. Той трябва не само да е удобен и компактен, но и да отговаря на нуждите на домакинството. Точно заради това екипът на Фърниш BG Ви предлага едни от най-добрите и актуални модели мека мебел, произведени в България. Всички дивани се предлагат в цвят по избор на клиента. Те ще допълнят по перфектен начин интериора Ви и ще внесат акцента, от които се нуждае дома Ви.

Моделите на меката ни мебел са удобни, практични и функционални. Изработени са от висококачествени конструкции и пълнежи. Разполагаме и с голям избор от дамаски и кожи, подходящи за жилището Ви. Можете да изберете от различните ни колекции, които включват модерни, традиционни кожени и тапицирани дивани, канапета, фотьойли, кресла. Освен това имаме и специални дизайнерски дивани, които са от Дания.

Ако някой от нашите продукти или дизайни Ви е допаднал можете да поръчате директно от сайта ни. Следвайте на стъпките и задължително изберете количеството, цвета, вида на кожата или дамаската. Моля Ви да внимавате с размерите на артикула. Ще получите точно това, което сте поръчали! Срокът на производството и доставката е 4 седмици.

Ако предложените модели и цветове не Ви допадат, можете да се свържете с нас, за да Ви изпратим други предложения или да посетите някой от нашите офиси във Варна или София. Там асистентите ни не само ще Ви покажат всичките ни каталози и мостри, но и ще Ви посъветват, след като изслушат Вашите изисквания, кой артикул е най-подходящия за Вас вариант.

Ако имате въпроси, моля свържете се с нашите консултанти на телефон: 052/ 68 55 68 или изпратете запитване на имейл: info@furnish.bg

1795.00 лв.
1889.00 лв.
Диван Milano
2367.00 лв.
2490.00 лв.
Диван Viva
1539.00 лв.
1619.00 лв.
Диван Magi
1604.00 лв.
1688.00 лв.
Диван Antola

Изпрати запитване

Моля попълнете всички полета коректно

Съгласен съм личните данни да бъдат обработени за целите на сайта.
Моля въведете четирите цифри под снимката