.
Филтрирай

"" was successfully added to your cart.

Вашата кошница Виж любимите

Мебели

Модел

Дивани

Диванът е задължителен елемент от обдавеждането на всяко жилище. Той трябва не само да е удобен и компактен, но и да отговаря на нуждите на домакинството. Точно заради това екипът на Фърниш BG Ви предлага едни от най-добрите и актуални модели мека мебел, произведени в България. Всички дивани се предлагат в цвят по избор на клиента. Те ще допълнят по перфектен начин интериора Ви и ще внесат акцента, от които се нуждае дома Ви.

Моделите на меката ни мебел са удобни, практични и функционални. Изработени са от висококачествени конструкции и пълнежи. Разполагаме и с голям избор от дамаски и кожи, подходящи за жилището Ви. Можете да изберете от различните ни колекции, които включват модерни, традиционни кожени и тапицирани дивани, канапета, фотьойли, кресла. Освен това имаме и специални дизайнерски дивани, които са от Дания.

Ако някой от нашите продукти или дизайни Ви е допаднал можете да поръчате директно от сайта ни. Следвайте на стъпките и задължително изберете количеството, цвета, вида на кожата или дамаската. Моля Ви да внимавате с размерите на артикула. Ще получите точно това, което сте поръчали! Срокът на производството и доставката е 4 седмици.

Ако предложените модели и цветове не Ви допадат, можете да се свържете с нас, за да Ви изпратим други предложения или да посетите някой от нашите офиси във Варна или София. Там асистентите ни не само ще Ви покажат всичките ни каталози и мостри, но и ще Ви посъветват, след като изслушат Вашите изисквания, кой артикул е най-подходящия за Вас вариант.

Ако имате въпроси, моля свържете се с нашите консултанти на телефон: 052/ 68 55 68 или изпратете запитване на имейл: info@furnish.bg

Изпрати запитване

Моля попълнете всички полета коректно

Съгласен съм личните данни да бъдат обработени за целите на сайта.
Моля въведете четирите цифри под снимката