Facebook Pixel Социална мрежа на магазин за мебели furnish bg Обаждане за обзавеждане Варна Изпрати запитване за мебели по поръчка Варна
Зареждане на мебели по поръчка Варна .
Филтрирай

"" was successfully added to your cart.

Вашата кошница Виж любимите

Мебели

Материал
Холни шкафове и етажерки

За нас мебелите не са просто предмети, а начин да изразиш себе си. Да преобразиш дома си и да му вдъхнеш от своята индивидуалност. В тях ние не просто съхраняваше вещите си, а придаваме на дома си необикновен стил и уют. Ние от Furnish BG разбираме от какво се нуждаете и сме се постарали да Ви предложим най-добрите модели холни шкафове.

Холните шкафове и етажерки са проектирани, така че да задоволят изискванията на всяко съвременно домакинство. Всички ни продукти в категорията са примерни проекти. В асортимента ни има артикули с античен дизайн, многофункционални, а също така и футуристични модели. Не можем да предположим Вие какъв стил ще желаете, затова се свържете с нас. Споделете Вашите желания и изисквания, а ние ще се опитаме да сбъднем мечтите ви.

Нашите дизайнери могат да Ви ги изработят по индивидуална поръчка с желаните от Вас цветове и размери. Ако си харесате някой от моделите ни, не се колебайте и ни изпратете запитване за проекта и цената.

Извършваме монтаж в цяла България. Продуктите от каталога в нашия онлайн магазин могат да бъдат доставени до всеки град в България и Европа.

Ако имате въпроси, моля свържете се с нашите консултанти на телефон: 052/ 68 55 68 или изпратете запитване на имейл: info@furnish.bg
  • 1
  • 2

Изпрати запитване

Моля попълнете всички полета коректно

Съгласен съм личните данни да бъдат обработени за целите на сайта.
Моля въведете четирите цифри под снимката
Пишете ни за кухни по поръчка Варна