.
Филтрирай

"" was successfully added to your cart.

Вашата кошница Виж любимите

Мебели

Материал
Холни шкафове и етажерки

За нас мебелите не са просто предмети, а начин да изразиш себе си. Да преобразиш дома си и да му вдъхнеш от своята индивидуалност. В тях ние не просто съхраняваше вещите си, а придаваме на дома си необикновен стил и уют. Ние от Furnish BG разбираме от какво се нуждаете и сме се постарали да Ви предложим най-добрите модели холни шкафове.

Холните шкафове и етажерки са проектирани, така че да задоволят изискванията на всяко съвременно домакинство. Всички ни продукти в категорията са примерни проекти. В асортимента ни има артикули с античен дизайн, многофункционални, а също така и футуристични модели. Не можем да предположим Вие какъв стил ще желаете, затова се свържете с нас. Споделете Вашите желания и изисквания, а ние ще се опитаме да сбъднем мечтите ви.

Нашите дизайнери могат да Ви ги изработят по индивидуална поръчка с желаните от Вас цветове и размери. Ако си харесате някой от моделите ни, не се колебайте и ни изпратете запитване за проекта и цената.

Извършваме монтаж в цяла България. Продуктите от каталога в нашия онлайн магазин могат да бъдат доставени до всеки град в България и Европа.

Ако имате въпроси, моля свържете се с нашите консултанти на телефон: 052/ 68 55 68 или изпратете запитване на имейл: info@furnish.bg
  • 1
  • 2

Изпрати запитване

Моля попълнете всички полета коректно

Съгласен съм личните данни да бъдат обработени за целите на сайта.
Моля въведете четирите цифри под снимката