.
Филтрирай

"" was successfully added to your cart.

Вашата кошница Виж любимите

Мебели

Марка


Дизайнерска мека мебел

Ние от Funish BG винаги Ви предлагаме най-доброто от света на интериорниядизайн. Затова всички мебели, които ще откриете в нашия онлайн магазин са с най-високо качество и стил. Обръщаме внимание на малките детайли и проверяваме старателно всички продукти преди да достигнат до Вас. Доверете ни се и се убедете сами!

Дизайнерската ни мека мебел съчетава в една красотата на класическия стил с практичността на модерните дни. Моделите са различни, но целта е една - да Ви помогнем да преобразите дома си и да го превърнете във Вашето място на спокойствието и уюта.

Меката мебел, която ще откриете в тази категория е на световно известната датска компания SOFTLINE. Тя е известна с производството си на дизайнерска мека мебел в модерни и нестандартни модели. SOFTLINE е компания с традиции и доказани позиции на пазара за мебели и обзавеждане. Фирмата е работи и се развива в тази сфера от 1979, което е още едно доказателство за големия й опит. Продуктите й се отличават с уникален и нетрадиционен дизайн, съчетан с функционалност и удобство.

Продуктите от каталога в нашия онлайн магазин могат да бъдат доставени до всеки град в България и Европа.

Ако имате въпроси, моля свържете се с нашите консултанти на телефон: 052/ 68 55 68 или изпратете запитване на имейл: info@furnish.bg
  • 1
  • 2

Изпрати запитване

Моля попълнете всички полета коректно

Съгласен съм личните данни да бъдат обработени за целите на сайта.
Моля въведете четирите цифри под снимката