Facebook Pixel Социална мрежа на магазин за мебели furnish bg Обаждане за обзавеждане Варна Изпрати запитване за мебели по поръчка Варна
Зареждане на мебели по поръчка Варна .
Филтрирай

"" was successfully added to your cart.

Вашата кошница Виж любимите

Мебели

Марка


Дизайнерска мека мебел

Ние от Funish BG винаги Ви предлагаме най-доброто от света на интериорниядизайн. Затова всички мебели, които ще откриете в нашия онлайн магазин са с най-високо качество и стил. Обръщаме внимание на малките детайли и проверяваме старателно всички продукти преди да достигнат до Вас. Доверете ни се и се убедете сами!

Дизайнерската ни мека мебел съчетава в една красотата на класическия стил с практичността на модерните дни. Моделите са различни, но целта е една - да Ви помогнем да преобразите дома си и да го превърнете във Вашето място на спокойствието и уюта.

Меката мебел, която ще откриете в тази категория е на световно известната датска компания SOFTLINE. Тя е известна с производството си на дизайнерска мека мебел в модерни и нестандартни модели. SOFTLINE е компания с традиции и доказани позиции на пазара за мебели и обзавеждане. Фирмата е работи и се развива в тази сфера от 1979, което е още едно доказателство за големия й опит. Продуктите й се отличават с уникален и нетрадиционен дизайн, съчетан с функционалност и удобство.

Продуктите от каталога в нашия онлайн магазин могат да бъдат доставени до всеки град в България и Европа.

Ако имате въпроси, моля свържете се с нашите консултанти на телефон: 052/ 68 55 68 или изпратете запитване на имейл: info@furnish.bg
  • 1
  • 2

Изпрати запитване

Моля попълнете всички полета коректно

Съгласен съм личните данни да бъдат обработени за целите на сайта.
Моля въведете четирите цифри под снимката
Пишете ни за кухни по поръчка Варна