Facebook Pixel
Новата амбиция на Парижкия мебелен панаир

Новата амбиция на Парижкия мебелен панаир

Тази година Salon du Meuble (20-24 януари 2007 г.) ще се проведе в две иновативни изложбени зони, предназначени за две различни групи посетители: 1. Salon du Meuble – Париж: Изложението е изцяло запазено за професионалисти в индустрията. Зона, обособена за срещи и бизнес. 2. Futur Interieur: Предназначен като изцяло оригинален шоурум, посветен на мебели и обзавеждане от висок клас. Изложбена площ, предназначена да стимулира пазара. Отворено за широката публика. Новата амбиция на Salon du Meuble de Paris е да се превърне в най-голямото в света събиране на професионалисти от мебелния сектор. Те ще следват две цели: 1. Привлечете възможно най-голям брой международни купувачи. 2. Увеличете броя на изложителите в чужбина.

10 нови тенденции ще бъдат обхванати в изданието на DOMOVISION за 2007-2012 г., четири от които ще бъдат предмет на поетапна тематична презентация във всяка зала на Salon du Meuble (вижте „Гигантски дисплеи“). Всеки илюстрира синергията между промените в жизнената среда, произтичащи от новите поведения на нашите съвременници, и културните влияния на времето.

Избрахме да предложим на вашето внимание „Гигантски дисплеи“:

Поколение с множество дейности/Нов Помпадур

Тази витрина акцентира върху промените, засягащи многото дейности, които се извършват в една всекидневна, в която днес могат да съжителстват до 3 поколения. По този начин се показват 3 атмосфери в "преразгледания исторически стил": прахообразни пастели, театрални пурпурни и готически вдъхновена презентация.

„Първо оборудване / Pop Nordica“ („Основни артикули / Nordica Pop“)
Лозурата тук е „спестяване на пространство“, една от основните грижи на нашето време. Следователно всичко е проектирано да бъде сгъваемо, сгъваемо, комбинирано, модулно...

"Комфорт/Каравана"
Новите мултимедийни технологии ни насърчават да останем седнали за продължителни %RIMG3% периоди. Целта тук е да се демонстрира предимството на по-удобните седалки. И тъй като пътуването е друг начин за спиране, темата за големите пустинни пейзажи ще бъде предизвикана, за да се подчертае допълнително понятието за релаксация.

За повече информация: www.salondumeuble.com


Add Comment