.
Филтрирай

"" was successfully added to your cart.

Вашата кошница Виж любимите

Мебели

Рецепции и лоби бар

Всеки хотелски комплекс се нуждае от рецепция, която да впечатлява гостите с елегантната си визия и безупречното обслужване. Освен това фоайето е един от най-важните елементи във всеки хотел. Именно там започва да се заражда първото впечатление на всеки посетител и точно заради това компромисите са недопустими. Трябва да обзаведете рецепцията по правилния начин, за да придадете на обстановката индивидуалност и уют.
Затова е много важно да обърнете голямо внимание на интериорното проектиране на рецепцията и зоната около нея. Разположението ѝ трябва да бъде лесно достъпно, а останалите елементи – стилни и предразполагащи. Не се притеснявайте, ако сам не можете да се справите. Нашите дизайнери са готови да Ви се притекат на помощ и да Ви дадат професионален съвет. Те ще Ви помогнат да съчетаете желания стил с функционалността и удобството, от която се нуждае всеки хотел.
С наша помощ Вие ще предразположите туристите да прекарват повече време в комплекса Ви и ще създадете спокойна обстановка за служителите Ви.
Продуктите от каталога ни могат да бъдат доставени до всеки град в България и Европа.

Ако имате въпроси, моля свържете се с нашите консултанти на телефон: 052/ 68 55 68 или изпратете запитване на имейл: info@furnish.bg


Изпрати запитване

Моля попълнете всички полета коректно

Съгласен съм личните данни да бъдат обработени за целите на сайта.
Моля въведете четирите цифри под снимката