Facebook Pixel Социална мрежа на магазин за мебели furnish bg Обаждане за обзавеждане Варна Изпрати запитване за мебели по поръчка Варна
Зареждане на мебели по поръчка Варна .
Филтрирай

"" was successfully added to your cart.

Вашата кошница Виж любимите

Мебели

Рецепции и лоби бар

Всеки хотелски комплекс се нуждае от рецепция, която да впечатлява гостите с елегантната си визия и безупречното обслужване. Освен това фоайето е един от най-важните елементи във всеки хотел. Именно там започва да се заражда първото впечатление на всеки посетител и точно заради това компромисите са недопустими. Трябва да обзаведете рецепцията по правилния начин, за да придадете на обстановката индивидуалност и уют.
Затова е много важно да обърнете голямо внимание на интериорното проектиране на рецепцията и зоната около нея. Разположението ѝ трябва да бъде лесно достъпно, а останалите елементи – стилни и предразполагащи. Не се притеснявайте, ако сам не можете да се справите. Нашите дизайнери са готови да Ви се притекат на помощ и да Ви дадат професионален съвет. Те ще Ви помогнат да съчетаете желания стил с функционалността и удобството, от която се нуждае всеки хотел.
С наша помощ Вие ще предразположите туристите да прекарват повече време в комплекса Ви и ще създадете спокойна обстановка за служителите Ви.
Продуктите от каталога ни могат да бъдат доставени до всеки град в България и Европа.

Ако имате въпроси, моля свържете се с нашите консултанти на телефон: 052/ 68 55 68 или изпратете запитване на имейл: info@furnish.bg


Изпрати запитване

Моля попълнете всички полета коректно

Съгласен съм личните данни да бъдат обработени за целите на сайта.
Моля въведете четирите цифри под снимката
Пишете ни за кухни по поръчка Варна