Facebook Pixel

Преустройство и ремонт

Нашата компания извършва професионални комплексни довършителни и ремонтни дейности за домове, офиси и търговски обекти.

Сигурни сме, че първото, което Ви хрумва, когато чуете думата "ремонт" е хаос, безкрайно чистене, разправии с майстори, изгубено време...и сбогуване с комфорта на дома за дълго, но вече не е задължително нещата да се случват така. Ние знаем колко цените времето си и затова създадохме за Вас пълен пакет от различни довършителни и ремонтни дейности за домове, офиси и търговски обекти. Вече не е нужно да търсите фирми за всяко преустройство на дома си, да губите време, наглеждайки майсторите, да водите изтощителни разправии с тях, за да изпълнят желанията Ви, да чистите дълго след тях... Ние ще се погрижим за всичко това и с лекота ще осъществим всичките Ви желания и изисквания.

Ние предоставяме качествени услуги на разумни цени!Работим с най-добрите специалисти в различни области и извършваме авторски и технически надзор над тяхната работа.

Възползвайте се и поръчайте оглед бързо и лесно на телефон +359 52 68-55-68

Разгледайте всички услуги, с които можем да Ви бъдем полезни:

 • Вътрешна и външна топлоизолация
 • Монтаж на подово отопление
 • Проектиране и изграждане на електро- и други инсталации
 • Професионално полагане на фаянс,теракота, гранитогрес, облицовки
 • Изграждане и ремонт на ВиК инсталации, монтаж на вани, душкабини, стъклени прегради, санитарна керамика и др. оборудване за баня
 • Поставяне на подови настилки - мокет, ламинат, естествен паркет
 • Проектиране и изпълнение на нестандартни решения за професионално боядисване на стени, поставяне на тапети и декоративни мазилки, монтаж на гипсокартон за стени и таван
 • Почистване и извозване на работните отпадъци
 • Технически надзор над монтажните и ремонтни дейности
 • Проектиране и изработка на кухни и цялостни индивидуални интериорни проекти.
 • Интериорен текстил - подбор на подходящ интериорен текстил: завеси, дамаски и др.

Ние имаме грижата всички ремонтни дейности да бъдат качествено извършени и в срок като контролираме всяка фаза, през която преминава процеса. Изискванията и желанията на клиента са най-важни за нас и всичко, което правим, съобразяваме с тях. Всеки интериорен проект и пакет от ремонтни дейности са индивидуални. Различните поръчки имат различни цени според спецификата на условията и според това доколко нестандартен е Вашият проект.

За повече информация свържете се с нас на info@furnish.bg, +359 898516123

Прочетете повече за отделните услуги, които предлагаме и разгледайте примерите от нашата работа:
Окачени и опънати тавани
По своята еластичност, практичност и хигиеничност, опънатите тавани превъзхождат всички останали таванни системи. С тяхна помощ могат да се създадат атрактивни тавани, огънати в три проекции. Те са един оптимален начин да се създаде стилен интериорен дизайн с най-малко разходи.
пример: Окачен таван на три нива със скрито осветление и осветление тип луни.

Фаянс и теракот
Работим с доставчици, както на стандартни серии фаянс и теракот от среден ценови клас, така и на най- актуалните и луксозни продукти на известни италиански фабрики за керамика като Catalano, Ragno, Imola, Impronta, Supergress.

Изключителен лукс и класа ще внесат в дома Ви подовите плочи и стенни облицовки от естествен камък, както и декоративни елементи като первази, балюстради, плотове за маси и др.
пример: Класически стил италианска санитарна керамика, подчертан от смелото използване на черен и син фаянс.

Тапети, боядисване на стени и тавани

Работим, както със стандартни марки бои, така и с по-луксозни като Levis и OIKOS, с чиито нестандартни цветове можем да задоволим всички вкусове и да създадем уникални интериори.
пример: Стени в различни цветове, които подчертават индивидуалността на интериорния дизайн и стилни червени колони, допълващи светлата и изчистена визия на помещението.

Спалня с класическо боядисани стени в успокояващо зелено и атрактивни фигурални тапети, допълващи обзавеждането и създаващи интересен контраст с тревисто зелените стени.

Интериорен текстил

При нас можете да изберете завеси, дамаски в класически и модерни десени от над 50 колекции и 6000 артикула от водещи световни производители и тренд-мейкъри като Kobe Fabrics, Interieur, Pierre Cardin, Unland, Saroglia & Taverna, Wilman Interiors, Winter Creations, Fine Fabrics, Rasch Textil. Всички продукти притежават сертификат за качество и са подходящи както за дома, така и за хотели, заведения и обществени сгради.

Нашите специалисти ще Ви консултират, ще изготвят за Вас индивидуален интериорен проект, ще изработят текстила по индивидуални размери, ще го доставят и монтират на място.

пример: Завеси и спални комплекти, които допълват цялостния интериорен дизайн, мебели и обзавеждане.

Вани, душ кабини, паравани

пример: Ваната и душ кабината са в тон със стила на баните и са съобразени със съответната площ на помещенията.

Поставяне на вътрешни стълби

пример: Различни варианти на стълбища, които да се впишат перфектно в съответния интериор и които са съобразени с големината на помещението.

Озеленяване и дизайн

Предлагаме разнообразна гама услуги за градината: проектиране и изпълнение на озеленяване, поставяне на осветление, отводнителни системи, изграждане на подпорни стени, изкуствени водни съоръжения и каменни конструкции - пътеки, композиции, беседки, барбекюта и детски площадки, дизайн и изграждане на фонтани, басейни.