.


Плащане

Сайтът има специализирана насоченост, а именно продажба на мебели, битова техника и аксесоари и други стоки през интернет мрежата по индивидуална поръчка на клиента. Всички цени, посочени в този сайт, са с включено ДДС и не включват цена за доставка!


Начини за плащане

  • С банков превод;
  • Онлайн с дебитна или кредитна карта VISA, Master Card;
  • В брой в офиса ни във Варна на ул. Иван Вазов 37

Инструкция за Разплащанe с дебитни и кредитни карти


С този метод можете да платите с всички основни кредитни и дебитни карти (Visa, MasterCard, Maestro и всички карти с лого на БОРИКА) издадени от Български или чужди банки. При плащане, ще бъдете прехвърлени на страница на БОРИКА, където трябва да въведете данните на Вашата карта. Връзката между Вашият компютър и Борика е криптирана, за да бъдат защитени данните от чуждо посегателство.

Стъпка 1: Избирате желаните продукти в Кошницата на сайта и ни ги изпращате.

Стъпка 2: Получавате писмо с линк където е посочена и сумата, която трябва да платите. Последвайте линка.


След като натиснете линка ще се появи следния прозорец. Отбележете,че сте съгласни с условията на плащане и натиснете бутон SubmitСтъпка 3: Появява се нов прозорец където трябва да въведете данните на кредитната/дебитната карта и накрая да натиснете бутон Плащане. Вашата покупка е финализирана. Наш служител ще се свърже с Вас за уточняване на детайли по поръчката.
Допълнителни условия:
Фърниш БГ ООД си запазва правото да променя цените без да дължи предварително уведомяване на своите потребители, както и да коригира сгрешени технически и други параметри на стоките. Възможни са печатни грешки, разлики в цветовата визуализация на потребителската компютърна конфигурация, както и промяна на дизайна на продуктите. Цветовете на всеки продукт са указани в текстовете към него. Всички запазени марки са притежание на техните собственици. Съдържанието на този сайт не може да бъде възпроизвеждано или показвано без писмено съгласие от фирма Фърниш БГ ООД.

Фърниш БГ ООД има право по всяко време, без уведомяване на Потребителя, когато последният ползва Услугите , да прекратява, спира или променя предоставяните Услуги.

Фърниш БГ ООД не носи отговорност спрямо Потребителите и трети лица за претърпени вреди и пропуснати ползи, настъпили вследствие прекратяването, спирането, променянето или ограничаването на Услугите и Стоките, изтриването, модифицирането, загубването, недостоверността, неточността, или непълнотата на съобщения, материали или информация, пренасяни, използвани, записвани или станали достъпни чрез Фърниш БГ ООД.

Изпрати запитване

Моля попълнете всички полета коректно

Съгласен съм личните данни да бъдат обработени за целите на сайта.
Моля въведете четирите цифри под снимката